2777
2789
عنوان

حرف شوهرم

1064 بازدید | 51 پست

سلام خانمها 

من دیروز رفتم آرایشگاه موهامو کوتاه کردم و ابروهامو برداشتم بچه هام مهد بودن شوهرم سرکار چند وقت قبل بهش گفتم می‌خوام برم می‌گفت امروز نرو پیشم باش بعد گفت بزار آف بشم بچه ها رو داشته باشم که میدونستم بهونه سرکار رو می‌کنه دیگه رفتم بهش یادم رفته بود که بگم گفتم چند روز قبل گفتم بزار الان سورپرایز بشه بعدش موهام اگه بلند باشه خارش میگیرم بدجور 

از شانس من آرایشگر زیاد کوتاه کرد این شب خونه که اومد هرچی به ذهنش می‌رسید میزاشت دهنش بارم کرد یعنی ما قم زندگی میکنیم خانواده هامون شهرستانن بهم گفت این سری رفتی شهرستان خودت بهونه کن خونه همراه من نیا هروقت دعوامون میشه می‌دونه از این حرف بدم میاد میگه کلا بعد بهم گفت اینجور زن بدردم نمیخوره پام شلوار گل گلی بود خونه بعضی اوقات براش می‌پوشم چون دوست داره می‌گفت دیگه نپوس این شلوار رو از هیکلت بدم میاد بزار کلا بدم بیاد بهم می‌گفت دلم میخواد خفت کنم چاره داشتم همین امشب میبردمت شهرستان 

الان خیلی دلم گرفته 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com