سلام خانواده من یک سال و نیمه با شوهرم دعوا کردن یعنی شوهرم منو کتک زد اونام چون شهرستان بودن تو پشت تلفن باهم دعوا کردن الان شوهرم با من از اون موقع تا الان لج کرده کلا منو آدم حساب نمیکنه و با من نمیخوابه و بهم ارزش نمیده فقط با زنداداشش و داداشش میگه و میخنده میریم تو جمع کلا با زنداداششه منم دیگه طاقتم کم شده خسته شدم از صبح تا شب تودخونه منو زندانی کرده با دوتا بچه نمیزاره برم بیرون کلا کارش شده مامانم بهش فش میده خیلی خسته ام خیلی امشب سر زنداداشش بحثمون شد بهش گفتم چرا باهام اینجوری برخورد میکنی و چرا بهم احترام نمیزاری تو جمع فقط کارت شده زنداداشت باهاش میگی و میخندی مکه تو شوهرشی بهم گفت اره شماها مخصوصا مامانت بی فرهنگین از دهات اومدین تهران آدم نشدی ولی زنداداش من از شهرستان اومده خیلی باکلاس شماها دهاتین تا الان کلی بهم فش داده ولی اندازه این حرفش دلم نشکسته دیگه نمی تونم تحملش کنم بچه هامو ازم سرد کرده پسرم 6سالشه همش با باباشه چون پول داره و میدونه من ندارم شکا بگین چیکار کنم از حرص کم مونده قلبم وایسته الان بچه رو برداشته برده خونه خانوادش نیومدن نمیدونم مثلا میخواد به من حرص بده
دوتا بچه داری اگ فقط همون پسر شش ساله ک وابسته اونجاست بود کلی راه حل میشد داد
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
هفتاد تا سوره حمد بخون و چهل روز ایت الکرسی دهنشو ببند فعلا
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
عجب . اجی این مدل رفتارش اصلا عادی نیست . از طرفی توهیت کردنش از طرفی سردی رفتارش،. از طرفی گرم گرفتنش .یا واکنش نشون بده مثلا توام سردی کن واهمیت نده یا اینکه بمونو تحمل کن .چون شوهر تو با حرف درست نمیشه