2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت بی فرهنگ و دهاتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 56 پست
خیلیا نمی فهمن به نظرم یه مدت کلا نبینش انگار وجود نداره صبح پاشو اهنگ بزار واسه خودت میز بچین سعی ک ...

مادرشوهرم همش نمیدونم چیه با روغن دعا میزنه به لباسامون جنی میشن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو تو که دهاتی نیستی برامون کافیه در ضمن زنداداشت اگه خیلی باکلاس شده حتما شوهرش آدم بوده و باکلاس ...

خانوادم هیچی ندارن بنده خدا ها خودشونم‌فه زور نگه میدارن بیچاره مامانم کم به این محبت نکرده ولی خیلی نمک نشناسن

مادرشوهرم همش نمیدونم چیه با روغن دعا میزنه به لباسامون جنی میشن 

اعتقاد نداشته باش اثر نمیکنه تو خونت قرآن پخش کن چهار قل و آیت الکرسی صبح که بیدار میشی بخون فوت کن به خونه و خودتو و بچه هات

نمیدونم 

مهریه ات چقدره؟

وقتی درخواست طلاق داد باید پیگیر میشدی و درخواست مهریه میکردی که فکر نکنه ترسیدی و سوارت بشه میگفتی مهریه امو بده و طلاقم بده ،البته با یه وکیل صحبت کن که اگه خونه ای چیزی به نامشه نزنه به اسم‌کسی دیگه ای و بخواد مهریه اتو حروم کنه 

بچه هاتم دو روز که پیشش باشن خودش خسته میشه میده بهت 

میتونی هم چند وقت غذا نپزی و کرای خونه را انجام ندی تا وقتی نیستش با بچه هات خوش بگذرون وقتی اومد هم محلش نده

مهریه ات چقدره؟ وقتی درخواست طلاق داد باید پیگیر میشدی و درخواست مهریه میکردی که فکر نکنه ترسیدی و ...

یه ماه رفتم چون پول داره قشنگ بچه هارو نگه داشته بود