2777
2789
عنوان

برا مامانم دیگ دارم دیوونه میشم منم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 36 پست
کسی نیس منو ببره دکتر  بگم مشکلم اینه میگن تو بچه ای بابا دکتر واسه چی  فکری واسه چی

عزیزم این برا بعده مثلا اگر خدایی نکرده مشکلی داشتی

الانکه مشکل خاصی نداری اینایی هم میگی بخاطر اینه که بخاطر مامانت تحت فشاری

فعلا مطمئن باش مامانت خوب بشن آرامش توی خونتون برقرار بشه کلی حالت خوب میشه اصلا نیاز به دارو پیدا نمیکنی

خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وسواس فکری شدیدگرفته....

اول مراجعه ب روانپزشک

بعد،،اخبار و دنبال نکنید،زیاد گوشی چک نکنید،حتما حتما برین باهم پیاده روی یا ورزش خیلی حالتونو خوب میکنه،،گل وگیاه نگه دارین،،باهم آشپزی کنید خرید برید، موقع تکرارگذشته شما حرفای دیگه بکش وسط مثلا بگو راستی فلان روسری و دیدم خوشگله و...

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
کسی نیس منو ببره دکتر  بگم مشکلم اینه میگن تو بچه ای بابا دکتر واسه چی  فکری واسه چی

اگر رفت وامد وتو مطب نشستن برات سخته زنگ بزن اسنپ دکتر نوبت روانپزشک بگیر

تلفنی دارو هم میدن

آدم همین که مشکل رو بیان می کنه،  نصف راه درمان رو رفته

حتما ببرش دکتر من ده دوازده سالم بود چون مامانم تنها بود من باهاش میرفتم .میرفتم داروهاشو میگرفتم مو ...

من نوبت گرفتن و اینکه کجا بریمو بلد نیستم داداشم بگیره باهاش میرم

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐