2821
2789
عنوان

بهم فحش داد

576 بازدید | 28 پست

بچه ها من چندساله با یه پسری ام و خانوادم بجز بابام در جریان بودنو خانواده اونم همشون میدونستن

بعد امروز داشتیم با خواهرش و شوهر خواهرش و رلم همین طور چت میکردیم تو گروه ولی مادر و پدرش توی گروه نبودن

بعد رلم خارج از کشوره قبلا ایران بوده

مادره پسره به پسره گفته که منو ول کنه و خانوادم میدونه‌هم برای خودش بد میشه هم من ولی ما همو میخوایم

بعدش وقتی اینارو به رلم می‌گفته من خواب بودم و وقتی بیدار شدم اعضای گروه رو انداخته بود بیرون و گفت هرکس پیام داد جوابش نده و جریانو بهم گفت

وقتی جریانو گفت پدره پسره بهم پیام داد مثل همیشه احوال پرسی برای رلم فرستادم گفت جواب نده منم جواب ندادم بعدش ویس گرفت گفت دخترکه جن.ده فک کردی من میزارم پسرم تورو بگیره و برای پسره فرستادمو گفت بلاکش کن الان من حالم خیلی بده و حتی حال رلمم خوب نیست توی کشور دیگه است حتی نمیتونه برگرده و اینکه من دوست ندارم اخلاف اینجاد کنم بخاطر من بعد همه تقصیرا گردن من بشه 

توروخدا حالم بده راهنمایی درست کنین 

خیلی زیاد بود نخوندم 

ولی وقتی یکی بهت فحش داد توام فحش بده دست کش  سیم کش لوله کش مفسد فی‌الرض ما مثل شاه وابسته نیستیم 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الان فکر میکنی اگه کات کنی ته عالمه نمیشه و‌… اما اینو از کسی بشنو که ۸ سال با یکی از راه دور دوست بودم تازه خانوادش کلی تایید کردن منو ، اما چون تو خودش مسولیت قبول کردن رو نمیدید بعد مدتی بهونه دراورد منو سر گردون کرد اخر هم مثل ادم نخواست جدا شیم رفت ! به همین اسونی 

ببین من فکر میکردم دیگه نمیشه با کسی اشنا شد و تمومه اما الان میبینم چقدر دیدم نسبت به این ادم اشتباه بوده

حالا شما هم خوب بسنج خانواده ای که هیچی نشده اینجوری فحش میدن بهت عزت و احترام نداشته باشی با چه اطمینانی میخوای زن این ادم بشی؟ اگه مثل من یک روز برگرده بگه نمیتونم چی !؟ بهش فکر کن چون اصلا غیرممکن نیست

الان فکر میکنی اگه کات کنی ته عالمه نمیشه و‌… اما اینو از کسی بشنو که ۸ سال با یکی از راه دور دوست ب ...

یه چیز دیگه هم هست که اگه ما بخوایم ازدواج کنیم ایران نیستیم و خوده پسره خیلی بهم احترام میزاره و جوری نیست طرف خانوادش باشه و از من دفاع میکنه همیشه

عزیزم بذار مساله رو اون با خانواده اش حل کنه شما الان جواب نده به پسره هم جواب نده. قحطی مرده مگه. خدا شاهده عقل الان داشتم هزار سال سیاه ازدواج نمیکردن. هیچ دوست داشتنی واقعی نیست منطقی تصمیم بگیر بزار بیافتند دنبالت. تو چرا خودت کوچک کنی 

یه چیز دیگه هم هست که اگه ما بخوایم ازدواج کنیم ایران نیستیم و خوده پسره خیلی بهم احترام میزاره و جو ...

زمان بده خوب بشناسش خودتو درگیر مشکلاتش نکن و غصه نخور هیچ وقت زندگی نرمال خودتو داشته باش

اکثر پسرا بخاطر حرف خانوادشون و دخالتشون حاضرن دختره رو کنار بذارن حتی نامزد عقد کرده شما که یه دوس دختر بیش نیستی...به هرحال ول این این پسر بی عزت و بی ارزش رو که خانوادش یک درصد به انتخاب پسرشون احترام نمیذارن

اگه نمیشه نشه...مگه بابات شمارو از سر راه آورده! 

اخه من چیزی نگفتم الکی بهم فحش داد

متوجه شدم از اول. خودت کوچک نکن کلا جواب هیچکس رو نده. عزت نفست رو با هیچی عوض نکن. به پسره اگر پیام داد از موضع قدرت جبهه بگیر. بگو چه معنی داره مرد با اون سن در اون جایگاه مثلا پدری خودش رو آنقدر بیار سطح پایین و از الفاظ رکیک در گاراژی استفاده کنه این چطور فرهنگی. باشه اگر مخالفه بگه من مخالفم من آنقدر عزت نفس دارم که جایی نرم که منو نخوان 

ببین اصلا کوتاه نیای ها اصلا 

چون یه قدم بری عقب بدبختی هات شروع میشه 

گول مرد جماعت نخور اینا تا خرشون از پل نگذشته باهات کار دارن

چشات باز همه مردای دور و برت نگاه کن ببین اگر قوی نباشی مستقل نباشی به هر نحوی ازت سو استفاده میشه 

اگر تو رو بخواد باید تاوانش بده باید فداکاری کنه مگه تو نمیکنی که اون نکنه باید با خانواده‌اش طوری رفتار کنه تو رو بزارن رو چشمشون حالا مخالفن بگن مخالفیم این چه طرز صحبت 

به خدا ارزشش رو نداره عزیز اینا هیچی نشده اینطورین  خدا رحم کنه به بعدش. پات محکم بزار از خودت دفاع کن تصور کن اگر برعکس این قضیه شده بود مادر تو به اون همچین پیامی می داد اون چی می‌کرد بلوک نمی کرد تا هفت جد وآبادت رو 

از خودت دفاع کن

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792