2777
2789
عنوان

بهم فحش داد

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 28 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا جواب پیرمرده رو نده

فکر کرده بایه پیام کلکتو کنده

اتفاقا الان ببین پسره برات چیکار میکنه 

چه خونواده ای داره چقدر تو مسائل پسرشون دخالت میکنن

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
اصلا جواب پیرمرده رو نده فکر کرده بایه پیام کلکتو کنده اتفاقا الان ببین پسره برات چیکار میکنه  ...

بعد پسره آنلاین نشد و آنلاینشو خراب کرده بود جواب پیامشون هم نداد گفت اگه انلاین نشی بلاکت میکنیم چون خارجه نمیتونه کاری کنه فقط بازدیدش درست کرد

خوب کردی چیزی نگفتی امااااا به خودت ارزش بده صبرکن ببین رلت چیکارمیکن؟

من بهش گفتم بیا تموم کنیم میگه نمیخوام مهم ماییم

گفتم دوست ندارم بخاطر من با خانوادت بد شی تا خانوادت نیان موقع خاستگاری همراهت بابام به انتخابم میخنده و مسخرم میکنه

و از طرف دیگه خیلی ناراحت شدم از حرف باباش که بهم گفت جن.ده چون خیلی ارزشو احترام برای همشون قائل بودم ک از روی شوخی به هیچکدومشون بیشعور هم نگفتم 

من بهش گفتم بیا تموم کنیم میگه نمیخوام مهم ماییم گفتم دوست ندارم بخاطر من با خانوادت بد شی تا خانوا ...

کاش ازیه مشاوره کمک بگیری ورابطه رو کنترل کنی اگه ۵۰درصد شمایید ۵۰درصدخانواده ش باید شماروبخواند الان به فکراین نباش بخاطرتوبد بشه باخانواده ش حرف پدرش خیلی حرف زشت و.... به شما زده 

کاش ازیه مشاوره کمک بگیری ورابطه رو کنترل کنی اگه ۵۰درصد شمایید ۵۰درصدخانواده ش باید شماروبخواند الا ...

تازه جالبیش اینجاست که پدرش میگفت خیلی خاطرت رو می‌خوام و پیشم عزیزی و این چیزا اصلا کاملا یهویی این اتفاق افتاد

نه اصلا اولش مامانش شروع کرد گفت ک این دختره برامون دردسر میشه ولش کن و همه میفهمن و این حرفا

ظهرش ک با خواهرش چت میکردم یهو بحث جهاز شد و ما رسم نداریم جهاز کنیم و گفت که ما از الان برای دخترم جهاز میخرم دخترشم کوچیکههه 

و ما میگیم ک طلا نمیخوایم و جهاز نمیکنیم و الکی هی شوخی شوهر خواهرش هی میگفت برای پسره زن فلانی بگیریم داشتن اذیتم میکردن ولی شوخی بود 

یه چیز دیگه هم هست که اگه ما بخوایم ازدواج کنیم ایران نیستیم و خوده پسره خیلی بهم احترام میزاره و جو ...

خوکتور خورد و کوچیک نکن اینهمه. از اون رابطه بیا بیرون فکر نکنن پسرشون دزدیدی.

بزار اگه واقعا عاشقه راضیشون میکنه خب خودش!!!