2777
2789
بادفترچه زیره صدتومن میشه آخه من.  

گاهی دوتا میزنم یا دارو باهاش میگیرم فکر کنم شصت هفتاد تومن قیمتش ب ...

دفترچه ات چیه عزیزم. مال من دفترچه سلامت روستاییه الان میخام عوضش کنم سلامت شهری.ولی هیچ جا قبول نمیکنن.

دکترم زیاد توش نسخه نمینویسن . چهار تا اچ ام جی هم گرفتم سیصدو خورده ای😓😓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تامین اجتماعیه از این ماه میخوام برم سلامت بگیرم بیمه امون تموم شده میگم روستایی بهتره یا سلامت ب ...

مال من روستاییه الان .چندماه پیش یع دکتر میرفتم گفتم برام بنویس تو دفترچه داروهامو توجه نکردگفت فرقی نمیکنه . ولی این سری از این دکتری ک الان میرم میپرسم ببینم مینویسه تو دفترچه. واقعا خیلییی گرونن.  این ماه هم سونوگرافی باید برم هم امپول دوباره هم ویزیت دکتر

مال من روستاییه الان .چندماه پیش یع دکتر میرفتم گفتم برام بنویس تو دفترچه داروهامو توجه نکردگفت فرقی ...

ببین آنلاین باید برات نسخه بنویسه من شنیدم سلامت وروستایی یکیه فقط واسه بستری فرق داره الان این ماه رفتم دکتر نمیدونستم که بیمه ام تموم شده گفت بیمه سلامت داری برات تو سیستم بزنم گفتم نه آزادشش تارو ششصد دادم  حالا همسرم رفته بیمه خودشو آزاد بیمه کنه گفتن هشتصد بهش گفتم بیمه کن حداقل جزوه سابقه ات میشه به جای پوله آمپول پوله بیمه بدیم

شوهرت ازمایش داده؟ مشکل نداره؟ 

آره فردا میخوام برم جوابشو بگیرم آخه یه بار حامله شدم اونم ناخواسته بود شش ماهه سقط شد اول دکترم میگفت یه بار باردار شدی نمیخواد الان پنج شش ماهه آمپول میزنم دیگه آزمایش نوشته اگه اون سالم باشه میخوام برم عکس رنگی شاید لوله هام بخاطره زایمان وکورتاژی که شدم بسته باشه

آره فردا میخوام برم جوابشو بگیرم آخه یه بار حامله شدم اونم ناخواسته بود شش ماهه سقط شد اول دکترم میگ ...

شنیدم خیلیا تو سایت میگفتن عکس رنگی باعث میشه لوله ها باز بشه و حامله بشی. جواب ازمایش شوهرت بهم بگو چیشد جوابش. منم شوهرم مشکل داشت اقدام نکرده بودیم هنوز. خودم برا اطمینان گفتم ازمایش بده.جوابش افتضاح بود.رفتیم اورولوژی سونو داد واریکوسل داشت دو طرفه شدیییید. عمل کرد.واریکوسل باید با روش میکروسرجری عمل بشه بهترین روش عمل.دیگه عود نمیکنه.الان ازمایش داد بعده سه ماه بهتر شده .دکترم گفت اقدام کن.