2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از هرکدوم چقدر مخلوط کردی؟چقدر بمونه؟آبرسان کی استفاده کنم؟

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

از هرکدوم چقدر مخلوط کردی؟چقدر بمونه؟آبرسان کی استفاده کنم؟

چشمی ریختم .... تقریبن پنج ق حنا بود دو ق جوش شیرین یه دونه لیموترش کوچیک .یذره هم اب ک روونش کنه .. رو زانو و ناحیه تناسلی و قوزک پام استفاده کردم با سلفون پوشوندم .بیکینی چون پوستش حساسه یذره خیلی کم سوزش داشت بعد از نیم ساعت شستم .. بقیه رو گزاشتم یه ساعت موند ... روزی ی بار زدم .. ابرسانم یذره گلیسیرین توش ریختم دائم کنارمه هر وقت بیکار میشم میزنم . تقریبن قبل خاب وقتی بیدار میشم وقتی کارای خونه رو کردم و خاستم استراحت کنم قبل و بعد غذام بعد از ورزش .. کلن میزنم 😂😂

همشون الکی هفته ای یک بار پود نظافت بزارین 

اتفاقن من تیرگیم به خاطر پودر شد ... همه پوستا مث هم نیس . یک ماه بود نوره زرنیخ دار استفاده میکردم ناحیه تناسلیم خیلی تیره شد .چند سال تیغ میزدم مث برف سفید بود😂

چشمی ریختم .... تقریبن پنج ق حنا بود دو ق جوش شیرین یه دونه لیموترش کوچیک .یذره هم اب ک روونش کنه .. ...

خیلی ممنون که توضیح دادی حتما استفادش میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

اسی یه سوال من قراره برم عروسی لباسم کوتاهه اگه نخوام جوراب شیشه ای بپوشم چیکا کنم؟

اگه وقت نداری ک ماسک و اینا بزاری قبل رفتن کرم پودر بزن .. من خودم هفته پیش لباس کوتاه پوشیده بودم  کرم مرطوب کننده و یذره کرم پودر زانوهامو زدم .چون رنگ کرمم با رنگ پاهام یکی نبود پودر بچه و پنککم روش زدم .

اتفاقن من تیرگیم به خاطر پودر شد ... همه پوستا مث هم نیس . یک ماه بود نوره زرنیخ دار استفاده میکردم ...

دخترم شما مدت طولانی نوره روی محل گذاشتین و دیر شستشو کردین و جاش سیاه شده

آها کرم پودر بد دیده نشد؟  یعنی بزنم ضایع دیده نمیشه؟

ن اتفاقن خیلی طبیعی بود ... خیلییی کم زدم ک دورنگ نشه روشم پودر زدم ک مات و فیکس شه بعدم یکم رقصیدم عرق کردم رو پوستم نشست