دوستان من چند وقت دیگه عقدمه، اما جدیدا یکم رو نامزدم حساس شدم نمیدونم شاید من دارم اشتباه میکنم اگه میشه راهنمایی م کنین... خیلی پسر خوبیه ولی خیلی غیر مستقیم راجب چيزای جنسی سوال میکنه، نمیگم بده ولی خب حس میکنم تنها هدفش واسه ازدواج همیچین چیزیه😑😑 دارم اشتباه میکنم به نظرتون؟ اصلا گیج شدم بخدا
چون مساعل ج...ی خیلی مهمه برای مردها ...پایه ی اصلیه ازدواجشونه ...به نظرم تا حدودی باید پرسید بعضیا مشکل یا سلیقه خاص دارن یا مزاج ها بهم نمیخوره مشکل ساز میشه
اتفاقا کار خوبی میکنه که قبل از عقد راجع به این موضوع سوال و گفتگو میکنه وقتی یکی از عمدهترین دلایل طلاق تو ایران نارضایتی های جنسی زوجین هست
بهتره شما هم با رعایت چارچوب و موازین اخلاقی در مورد ایده آل های جنسیتون صحبت کنید و نظر نامزدتون رو جویا بشید
من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی زمین گرده (کارما)...............