2777
2789
عنوان

نامزدم

160 بازدید | 9 پست

دوستان من چند وقت دیگه عقدمه،  اما جدیدا یکم رو نامزدم حساس شدم نمیدونم شاید من دارم اشتباه میکنم اگه میشه راهنمایی م کنین... خیلی پسر خوبیه ولی خیلی غیر مستقیم راجب چيزای جنسی سوال میکنه،  نمیگم بده ولی خب حس میکنم تنها هدفش واسه ازدواج همیچین چیزیه😑😑 دارم اشتباه میکنم به نظرتون؟ اصلا گیج شدم بخدا 

اینکه درمورد این چیزا سوال کنه طبیعیه…

اما تا ی حدی ، حواست باشه فانتزی های عجیب و غریب نداشته باشه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

اینکه درمورد این چیزا سوال کنه طبیعیه… اما تا ی حدی ، حواست باشه فانتزی های عجیب و غریب نداشته باشه

ازش سوال بپرسم راجب این مسئله؟ خیلی دو دل شدم نسبت بهش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا اگ ازدواج برای رابطه نبود برا چی بود؟😐😂😂 چرا انق دغدغه هاتون چرته وقتی ازدواج‌میکنید رابطه هم دارین دیگ وا مگ بچه این اخه

مگه از تو نظر خواستم! اگه تو یه تایپکی نظرت با من فرق داشت ریپلای نکن اه ؟
ازش سوال بپرسم راجب این مسئله؟ خیلی دو دل شدم نسبت بهش

مستقیم نپرس 

ی جورایی بحثو وا کن بذار اون بیشتر حرف بزنه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

ببین بخوای منطقی نگا کنی زنای اون کاره واسه این کار تا دلت بخواد هستن ،هزینه کمتر از ازدواج،تنوع بیشتر لذت بیشتز،بدون تعهد مسئولیت

در نتیجه فک نکنم هیچ مرذی اینقد خنگ باشه ضرفا برا رابطه اردواج کنه.

پرسیدن این سوالاهم عادیه اولشه کنجکاوه

اتفاقا کار خوبی میکنه که قبل از عقد راجع به این موضوع سوال و گفتگو میکنه وقتی یکی از عمده‌ترین دلایل طلاق تو ایران نارضایتی های جنسی زوجین هست

بهتره شما هم با رعایت چارچوب و موازین اخلاقی در مورد ایده آل های جنسیتون صحبت کنید و نظر نامزدتون رو جویا بشید

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............