2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم چرا اینجوری میکنه 😔😢

958 بازدید | 47 پست

بچه ها خواهرم خیلی بی زبونه اصلا حرف نمیزنه چند ماه دیگه عروسیشه تالار گرفتن حالا خواهرم هیچی نداره میگه ارایشمو توی خونه میکنم ولی لباس عروسم رو میخوام قشنگ بشه مامانم هم جریان رو نمی دونه و خواهرم بهش میشه چیزی نگو حالا شوهر خواهرم میگه باید لباس عروس مامانم رو بپوشی ( یعنی مادر شوهرش ) حالا خواهرم خیلی ناراحته به مامانمونم نمیتونیم بگیم چون میره کله دامادم میکنه خیلی عصبی میشه منم سنم کمه پس اندازی چیزی ندارم بدم خواهرم چیکار کنیم خواهرم میگه تو دخالت نکن 

وا زشته عروسی نگیرن سنگین تره

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم ب مامانم میگفتم حتی اگ شر بشه.  این دیگ زیادی بود لباس عروسی مامانش

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)

خب به مادرتون بگین، نمیدونم چرا بعضیا این‌قدر بی زبونن... از الان به حرف اونا باشه بعدا کار دستتون میدنا... همون طوری ک خواهرتو قانع کرده لباس مادرشو بپوشه مادرتون هم قانع کنه‌که با این کار راضی باشع

اینقدر بی زبون نباشید سواستفاده میکنن

نیاز به یک سیاره شخصی دور از آدمها✈️🌎