2777
2789
سلام عزیزم من با آی یو آی باردار شدم اندومتریوز و چسبندگی داشتم خدا خواست و شد من به فکر آی وی ا ...

ممنونم عزیزم از دعای قشنگت انشالله نی نیتون زیر سایه شما و پدر عزیزش قد بکشه وسالم و سلامت زندگی کنه 

نیاز به عکس رنگی و ازمایش خاصی نیس؟

نه روز ای یو ای نیازی نیست

عکس رنگی و آزمایش قبلا دکتر انجام میده

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم من خودم تصمیم گرفتم که ای یو ای کنم میشه مراحلشو برام بگی؟؟؟؟ممنون میشم عزیزم منم چشم انتظا ...

سلام 

با همسرت مراجعه به مراکز میکنید 

بعد روز ای یو ای باید 

به همسرت کمک  کنی تا ارضا بشه 

بعد اسپرم تحویل ازمایشگاه میدین بهترینارو و عالیترین هارو 

جدا میکنن 

بعد شمارو صدا میکن برای تزریق 

یه تخت مثل تخت معاینس با یه سر سرنگ خیلی ریز 

اسپرم تزریق میکنن دهانه رحم 

یه چند دقیقه استراحت میکنید بعد پا میشید

یه امید مثبت بودن 

من مامان شدم🥲
ممنونم عزیزم از دعای قشنگت انشالله نی نیتون زیر سایه شما و پدر عزیزش قد بکشه وسالم و سلامت زندگی کنه ...

قربونت عزیزم

من خودم چون ناباروری داشتم

همیشه دستم به دعاست که خدا دل همه اونایی که بچه می خوان

شاد کنه 

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘
سلام گلم من خودم تصمیم گرفتم که ای یو ای کنم میشه مراحلشو برام بگی؟؟؟؟ممنون میشم عزیزم منم چشم انتظا ...

عزیزم باید اول بری برای تشکیل پرونده اونجا براتون انواع آزمایشات هورمونی رو مینویسن هم برای خودتون هم همسرتون .شما رو میفرستن برای پاپ اسمیر و عکس رنگی 

بعد از تکمیل شدن پرونده دارو براتون مینویسن و بعدش آی یو آی 

هزینه آی یو آی از آی وی اف خیلی خیلی کمتره .تا الان با آزمایشات و داروها نزدیک ۳ یا ۴ تومن هزینه شده ...

امیدوارم که این ماه نتیجه بگیری و عکس بی بی چک مثبتت رو بزاری😍😍😍

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
امیدوارم که این ماه نتیجه بگیری و عکس بی بی چک مثبتت رو بزاری😍😍😍

انشالله عزیزم.انشالله همه اونایی که منتظرن این ماه خبر بارداریشونو به شوهراشون بدن 😍انشالله واسه منم همینطوری بشه 

انشالله عزیزم.انشالله همه اونایی که منتظرن این ماه خبر بارداریشونو به شوهراشون بدن 😍انشالله واسه من ...

فردا آی یو آی دارم 

باید چکاری انجام بدم.استراحت مطلقه؟

دکتر مهشید کریمی تو مطب شون انجام میدن آی یو آی رو  من خیلی ازش رضایت دیدم  خیلی ها با ا ...

اره راس میگه انجام میده ولی اول یه سال ارت هرماه پول میگیره و ویزیت وسونوی واژینال هرماهم نیس تمام مریضاش و سرکارمیزاره همه بیماراش ازش شاکین هیچ وقت نیس خیلی پولکیه خداازش نگزره

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊