2777
2789
فردا آی یو آی دارم  باید چکاری انجام بدم.استراحت مطلقه؟

سلام عزیزم شما نتیجه گرفتین از آی یو ای؟ مشکلتون چی بود؟ من تنبلی تخمدان دارم دو سه ماه ۶ تا سینال اف زدم و لتروزول خوردم و متفورمین ولی فقط یکی از تخمدانام یدونه تخمک ساخت دکتر بهم نامه داد که برم برای ناباروری و ای یو ای و... نمی‌دونم بازم به دکتر رفتن ادامه بدم یا برم سمت طب سنتی😔 

تو کرج کجا برم بهتره؟ 

هزینش چقدره میشه بگی من از صبح ده تا جا زنگ زدم جواب ندادن و چه آزمایش هایی میخواد چقدر زمان برد

من بیمارستان صارم قیمت گرفتم گفتن هزینه ازمایش وانجام iui پنج ملیون میشه و هزینه داروها جدا حساب میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دو بار تا الان ای یو ای شدم 

دفعه ی اول نگرفت 

با استرس رفتم ،شاد و شنگول برگشتم خونه...نه دردی و نه علائمی تا اینکه سر موندم پریود شدم

اما دفعه‌ی دوم 

این تجربه رو میگم که اگه براتون اتفاق افتاد نگران نشید

شاد و شنگول که این دفعه هم مثل اون دفعه هست میروم و برمیگردم 

وقتی ای یو ای شدم همه جونم پراز خون شد،نمیدونم وسیله رو به جایی زده بود،بد جور خونریزی کردم 

سه روز ول حالت های پریودی داشتم و الان چه علائمی ندادم ...دارم زندگی مو میکنم

ان شالله ببینیم نتیجه چی خواهد بود