2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم مراحل آی یو آی زیاده چقدر طول میکشه

اولش باید بری برای تشکیل پرونده میفرستن آزمایشات هورمونی هم خودتون هم آقاتون .بعدش آزمایش پاپ اسمیر و عکس رنگی بعد از تشکیل دادن پرونده تازه برات دارو مینویسن و سونو شروع میشه من الان ۶ ماهه تحت درمانم البته شوهرم واریکوسل داره گرید دو دکترش گفته عمل لازم نداری با دارو جواب میده 

من سه بار انجام دادم هر بار منفی 

ولی با چند نفری که اونجا دوست شدم تو مراکز ناباروری 

یکیشون دفعه اول یکیشون دفعه دوم مثبت شدن 

نگران نباش 

استرس برات مثل سم 

طبیعی برخورد کن حتما مثبت میشی 🥰

من مامان شدم🥲
من سه بار انجام دادم هر بار منفی  ولی با چند نفری که اونجا دوست شدم تو مراکز ناباروری  ی ...

نمیدونم چرا از وقتی امروز بهم دکتر گفت دوشنبه صبح با همسرتون تشریف بیارید برای آی یو آی یک دفعه ای دست و پاهام با لرز افتاد نزدیک بود بخورم زمین 😔😢نمیدونم چرا اینطوری شدم شوهرم رفته سر کار .کارم شده گریه از وقتی اومدم خونه 😭

سلام گلم من خودم تصمیم گرفتم که ای یو ای کنم میشه مراحلشو برام بگی؟؟؟؟ممنون میشم عزیزم منم چشم انتظارم 

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 

سلام عزیزم

من با آی یو آی باردار شدم

اندومتریوز و چسبندگی داشتم

خدا خواست و شد

من به فکر آی وی اف بودم

در حد دو سه دقیقه است

نگران نباش 

زود تموم میشه

منم کلی دکتر رفتم و دارو و بی بی چک منفی و اشک و گریه و افسردگی

ولی خدا برای هرکدوممون یه زمان بندی خاصی در نظر گرفته

ان شالله خدا این ماه برات بخواد و دامنت سبز بشه 

ان شالله

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘
سلام گلم من خودم تصمیم گرفتم که ای یو ای کنم میشه مراحلشو برام بگی؟؟؟؟ممنون میشم عزیزم منم چشم انتظا ...

اسپرم میگیرید تحویل آزمایشگاه میدین و بعد از آزمایشگاه تحویل میگیرید

مایع رو براتون تزریق می کنند

همین

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘
نمیدونم چرا از وقتی امروز بهم دکتر گفت دوشنبه صبح با همسرتون تشریف بیارید برای آی یو آی یک دفعه ای د ...

اشتباه میکنی با این حجم از استرس کار دست خودت میدی 

از خدا بزرگتر داریم نه ؟

پس بسپار به خودش توکل کن 

حتما که مثبت 

من مامان شدم🥲
اسپرم میگیرید تحویل آزمایشگاه میدین و بعد از آزمایشگاه تحویل میگیرید مایع رو براتون تزریق می کنند ...

نیاز به عکس رنگی و ازمایش خاصی نیس؟

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم