2777
2789
عنوان

خانومای آرایشگر + میترسمممم

121 بازدید | 10 پست

سلام من کاشت مژه و لیفت و لمینت مژه و ابرو یاد گرفتم مدرک هم گرفتم بعد الان میترسم جایی شروع ب کار کنم بالاخره اوایل کار هنوز زیاد وارد نیستی مشتری مدار نیستی کارم خوبه متوسطه اما بالاخره باید شروع کرد تا عالی شد و هیچ آرایشگاهی حاظر ب همکاری نیس شما تجربه ای دارین راهنمایی کنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو دیوار مشتری رایگان یا با تخفیف بگیر تا دستت راه بیفته

خب آرایشگاه درصدی کار می‌کنه ک تعدادشان خیلی کمه یا هم باید اجاره بدی خب چجوری پول اجاره و خود متریال و در بیاره آدم 

عزیزم با آرایشگاه‌ها صحبت کن اولش مشتری کمه اما تبلیغ کن دوست و آشنا قیمت رو هم زیاد بالا نبر بعد پی ...

میتونم پلی دخترم دوسالشه حسابی دست و پامو بسته کاش خونه مامانم نزدیک بود میبردمش اونجا 

آرایشگاه کار میکنی

صحبت کردم چند جا درصدی. ولی خب میگن خودت باید مشتری بیاری. اونم که نیست. دیوار هم آگهی میدم فقط آدرس و تلفن میگیرن خبری نمیشه. البته شما ناامید نشیا خب هر شهری فرق داره وضعیتش.  چند تا مدل بزن بهتر جذب میکنی