2777
2789
عنوان

قرص ال دی و بروز جوش صورت

1349 بازدید | 6 پست

سلام خانما خوبین!؟ وقتتون بخیر. عزیزان کسی تجربه اینو داشته که قرص ال دی مصرف کنه و صورتش جوش بزنه مخصوصا دوطرف صورت؟راهی براش دارین؟ من الان مصرف قرص رو قطع کردم. اما نمیدونم چیکارکنم زودتر جوش ها ازبین برن

خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه... 

واسه جوشا محلول کلیندامایسین یک درصد از داروخانه بگیر یا ژل آکنومیس یا دیفرین

اما طرز مصرف دقیق هر گدوم رو خوب سرچ کن و دقیق انجام بده چون اگه درست انجام بدی جوشات میره

و مهم ترین قدم اینه که علت اصلی جوشاتو مشخص کنی

مثلا ببین تنبلی تخمدان داری

یا بدنت مقاومت به انسولین داره 

تیروئید

یا ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه جوشا محلول کلیندامایسین یک درصد از داروخانه بگیر یا ژل آکنومیس یا دیفرین اما طرز مصرف دقیق هر ...

مشکلم اینه که هروقت ال دی مصرف میکنم جوش میزنم. یکی دوتا که بخورم قشنگ دوطرف صورتم جوشا پیدا میشن

خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه... 

من قرص جلوگیری برا کیستم میخوردم قد سیب زمینی جوش میزدم

از یه راه دیگه جلوگیری کنین 

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋