2777
2789
من داشتم اون لحظه ميمردم يعني اصلا خوب نبودم دستام ميلرزيد خب فك كن ٢ سال زندگيه فوق العاده خوب و ا ...

عزیزم...😢

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...
من داشتم اون لحظه ميمردم يعني اصلا خوب نبودم دستام ميلرزيد خب فك كن ٢ سال زندگيه فوق العاده خوب و ا ...

اصلا همچین کاری نکن بعد بهونه در میاره من شما تو میدونستم میدونستم تو بودی اون طوری حرف میزدم

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ديگه طاقتم تموم شد زنگ زدم بهش و خيلي عادي حرف زدم و گفت واي من خيلي خستم و اينا كارم زياده 

از اين حرفا گفتم باشه و قطع كردم 

عصر بود ك به اون ماساژور ك حالا شماره من باشه زنگ زد هي 

خب منم نميشد جواب بدم بهش پيام دادم من نميتونم جواب بدم و اينا گفت خواستم بگم زود تر بياي وااااي من داشتم ميمردم ديگه

همش زنگ زد همش زنگ زد تا ديگه بلاكش كردم 

پيام داد بهم گفت پس چرا اخه جواب نميدي و اينا منم جوابشو ندادم و گفتم فردا شب ميام امشب مشكلي پيش اومده نميشه بيام 

ديگه گفت نه من فردا اينا نميخوام و تموم شد 

فرداش اومد دنبالم ولي همش چشمش ب گوشيش بود همش من تا تكون ميخوردم ميترسيد و هي با اون شماره بهش پيام ميدادم پس عزيزم كجا رفتي من بيام امروز؟زنگ بزنم؟اينطور حرفا ولي نميتونست جواب بده

اون موقع يه خونه جديد ميخواستيم بريم خب كلي رويا كلي ارزو داشتم 

روز بعدش رفتيم خونه جديدمونو تميز كنيم و اينا 

خيلي حالم بد شد اومد گفت چي شده منم چيزي نگفتم خيلي بغض داشتم خيلي دلم شكسته بود 

بايد ب كي ميگفتم واقعا نميدونستم

اگه تونستی مدر ک های مهم رو تو فلش یا چیزی بریز حذف نشه بعد اگه تونستی برو همون جایی که گفتی  وقتی اومد یه سیلی بزن در گوشش  من فکر نمیکنم زندگی با همچین مردی رو بتونی تحمل کنی  شوهرت باید وقتی نیستی از دلتنگیت بمیره نه که به ماساژور خانم فکر کنه اونم ااون وقت شب به نظر من اگه موقیتش رو داری جدا شو اگه نداری هم فعلا به روش نیار و مدرک های بیشتری جمع کن بعد طلاق بگیر

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱

روز ب روز رفتارم سرد تر ميشد تا اينكه يه روز ما بحثمون شد سر خانواده هامون 

اخه كلا از اول ب خانواده من حسادت ميكرد

بحثمون خيلي جدي بود و منم ك دلم پر

خلااااصه بهش بدونه اين ك متوجه شه گفتم ك متوجه خيانتت بودم و ديدم و اصرارتم از زبون الي شنيدم

گفتم ديگه نميخوام باشي نميخوام باشم

من خيلي دلسوزم خيلي ولي برعكس اين اينطوره

من حتي تو صورت يه اقا روم نميشه نگا كنم ولي اين

قبول نكرد ولي چند تا مدرك گفتم ك از ترسش رنگش پريد و گفت نه غلط كردم ببخشيد و اين حرفا

گفتم چي كم گذاشتم برات؟

من خيلي ب پاش سوختم و ساختم

گفتم فك كنم اخر اين همه سوختن بايد خيانت باشه؟

اره؟

خيلي شرمنده شد ب ظاهر 

و متاسفانه ٢/٣ ماهي هست ك زندگيم همينطور سرد داره ميگذره و نميدونم چيكار كنم

سر دو راهي ام

قبول نكرد ولي چند تا مدرك گفتم ك از ترسش رنگش پريد و گفت نه غلط كردم ببخشيد و اين حرفا گفتم چي كم گ ...

نمیدونم واقعا چی بگم از دست این مردا که بعضی موقع ها از رفیق بودن با آدم های نادرست یه اشتباهی میکنن ویا زاتشون خرابه که باید جدا بشی اگه میخوای یه زندگی خوب کنی اگه خیلی. دوسش داری و پشیمون شده یه فرصت بده چون بعضی موقع ها از رفیق بازی به اینجا میرسن 

تجربشو ندارم خدارو شکر ولی اگه شوهر من همچین کاری میکرد جدا میشدم مگه عقل ندارن که همچین کاری کنن  بهش بگو منم بجای تو همین کارو کنم می‌بخشی  لایه مرد دیگه خوش گذرانی کنم