2777
2789

ما باهم دعوامون شده بود ایشون برای اینکه منو سرکار بزاره بهم گفت من ی گوشی دیگه هم دارم منم واقعا باورم شده بود خیلی ناراحت شدم گفتم حدی میگی بعد از کلی که سوال کردم جواب داد نه دروغ گفتم منم گفتم چرا دوست داری سر کارم بزاری می‌دونی من حساسم از این حرفا گفت جنبه شوخی نداری گفتم چون می‌دونی بدم میاد اینو میگی 

منم گفتم خوبه تو کارای ک ناراحتت می‌کننه رو من انجام بدم یا زبونی بگم ناراحتت کنم گفتم میخوای چون از بی حجاب بودن بدت میاد منم بی حجاب بشم بعد گ گفتی به روم آوردی بگم داشتم شوخی میکردم ببینم چکار می‌کنی 

در جواب بهم گفت تو اینکارو بکن ی راست برو خونه بابات یا اسممو از تو شناسنامت درمیارم وقتی اینارو گفت آتیش گرفتم گفتم چرا ناراحت شدی جنبه نداشتی چرا دوست داشتی من جنبه داشته باشم گفتم چ بهتر تو راه برگشت بودیم رفته بودیم بیرون گفتم منو ببر خونه بابام هم فردا بیا از هم جدا بشیم کسی ک انقدر راحت به زبون میاره این چیزارو می‌خوام نباشه تو زندگیم  اصلا 

تا خود راه خونمون گفتم منو ببر خونه بابام آخر هم نبرد 

والا کسی ک منو بخاطر حجاب داشتن میخواد می‌خوام نخواد مرده شور غیرت شو ببرن ک ریده به هرچی غیرتیه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه زندگی فقط یه حجابه. شما دور از جونتون یه توهین کن به خودش یا خانوادش ببین چیکار میکنه. کلی طلاق هست بیشتر به خاطر خیانت و نفهمی و بچه ننه بودن هست و مسولیت نپذیرفتن

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

درمورد حجابتون نظری نمیدم ولی تو همچین مواقعی بهتر نیست از این عبارت‌های خوبه منم مثل خودت فلان کارو کنم و ... استفاده نکنید؟ نمیگم کار ایشون درست بوده ولی حداقل بزارید یکم آرومتر که شدید باهاشون صحبت کنید که از همچین شوخی‌هایی خوشتون نمیاد.

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش.

کار هردوتون زشته 

وقتی میبینی رو حجاب حساسه نباید این حرفو برنی وقتی مرد بدونه نقطه ضعفش رو میدونی و عمدا دست میذاری رو نقطه ضعفش عمدا جوری باهات برخورد میکنه که دلت بشکنه غرورت بشکنه تا اون بتونه مثلا قدرت از دست رفتشو بدست بیاره این یه مکانیزم دفاعیه تو همه مردا ببینن قدرتشون در خطره و ضعف دست کسی دادن سعی میکنن با له کردن طرف احساس قدرتشونو برگردونن

کار شوهرت هم خیلی زشت بوده 

مگه زندگی فقط یه حجابه. شما دور از جونتون یه توهین کن به خودش یا خانوادش ببین چیکار میکنه. کلی طلاق ...

من براش ی مثال زدم ک چیزای زیادی هست که باعث ناراحتی حساس بودن مرد میشه مثل همین حجاب 

همینطور ک فکر می‌کنه با گوشی داشتن دیگه ای من ناراحت و میگه شوخی کردم و ذهن فکرمو مشغول می‌کنه منم اینطور گفتم بعد جالبه ناراحت شد ولی میخواست من ناراحت نشم.

واقعا بعد از این حرف دلم باهاش صاف نمیشه نمیتونم دیگه 

درمورد حجابتون نظری نمیدم ولی تو همچین مواقعی بهتر نیست از این عبارت‌های خوبه منم مثل خودت فلان کارو ...

عزیزم ایشون آروم بود من اینو گفتم بعد از حرف من حزصش گرفت اینطوز گفت 

منم بخدا دوست ندارم این چیزارو بگم به قول شما بچه بازیه

کار هردوتون زشته  وقتی میبینی رو حجاب حساسه نباید این حرفو برنی وقتی مرد بدونه نقطه ضعفش رو می ...

من چون اینطور حرف زد و فکر کرد ترسیدم از حرفش گفتم همون بهتر ک از هم جدا بشیم منم زودتر ببر خونه بابام 

چون فکر میکرد من میگم وای توروخدا از حرف خودم پشیمونم 

ایشون هرچی از دهنش دربیاد به من بگه مهم نیست من بگم میشم بده بعد طلب هم داره 

میخوای منم بی حجاب بشم چون تو بدت میاد خدایی خجالت نمیکشین هنوزم افکارتون ماله صد سال پیشه زن فقط یعنی حجاب از نظرتون بعدشم شوهرتون بی غیرته عالمه چون اذیتتون میکنه

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
اینجور ادم ها مردا مریض روانی هستن متاسفانه تجربش دارم از چیزی ادم بدش میاد همش برا شوخی و حرص در ...

من واقعا دلم نمیخواد شوهرمو ببینم بهش گفتم آلان ی چیزی میگی دوروز دیگه یادت می‌ره اما من یادم نمیره پس برو خونه بابام ک این حرف اول آخر تو باشه دیگه چون بسه دیگه 

من واقعا دلم نمیخواد شوهرمو ببینم بهش گفتم آلان ی چیزی میگی دوروز دیگه یادت می‌ره اما من یادم نمیره ...

حق داری 

ادم اعصابش خرد میشه 

من نامزد سابقم اینقدر بیشعور بود همش اسم دختر و زن های مختلف جلوم می برد که مثلا

من حرصی شم 

اینقدر بخدا باهاش 

عذاب کشیدم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
میخوای منم بی حجاب بشم چون تو بدت میاد خدایی خجالت نمیکشین هنوزم افکارتون ماله صد سال پیشه زن فقط یع ...

منم چون اینطور گفت یعنی حس کردم منو بخاطر حجابمم میخواد اینو گفته 

اره واقعا اذیت کردناشون اشک ادمو درمیارن این بدتره ریده به غیرتش با این طرز تفکرش

من چون اینطور حرف زد و فکر کرد ترسیدم از حرفش گفتم همون بهتر ک از هم جدا بشیم منم زودتر ببر خو ...

نه اتفاقا خوب کاری کردی تو نقطه ضعف دستش ندادی 

ولی اینکه اون لحظه بهش گفتی چون تو با فلان حرفت منو ناراحت کردی منم بی حجاب میشم این رفتار بچگونست 

درستش این بود که انقدر سکوت و بی محلی میکردی تا خودش پشیمون بشه بیاد عذرخواهی کنه توام تا می‌تونستی با حرفات اونموقع ادبش میکردی که مثلاً من به تو اعتماد دارم چرا با شوخی های مسخره این اعتمادو خراب میکنی؟ حالا من چجوری با خیال راحت بهت تکیه کنم؟ ما قراره آرامش همدیگه باشیم با این حرفات آرامش رو از من میگیری خلاصه حسابی شرمندش کنی با حرفات 

مردا مثل پسربچه های لجبازن اون لحظه که شوخی مسخره میکنه محلش نده تا خودش بیاد عذرخواهی کنه اگه مقابله به مثل کنی مثل کاری که تو کردی بدتر لج میکنه دلتو میشکنه پررو هم میشه تازه 

به خاطر حجاب اسم طلاق رو به زبون میارن؟! جل الخالق!  

از یه پسر مذهبی خوشم میومد ولی تا یه ماه پیش بهش نگفتم ولی وقتی گفتم دیر شده بود متاسفانه و حسرتش برام موند. گفت: چرا زودتر بهم نگفتی؟چرا انقدر دیر گفتی که نتونیم با هم باشیم؟ گفتم مذهبی بودی ازت ترسیدم. گفت از چی من ترسیدی؟ گفتم: از اینکه یه روز حتی اختیار جنس شال و روسریم هم دست تو باشه. گفت من معتقدم ولی با ظاهر آدما کاری ندارم باطن آدما رو قبول دارم و میدونم تو آدم خوبی هستی. آدمای معتقد کسی رو آزار نمیدن.

میدونم حقیقت رو گفت چون صداقتش رو از حرفای دیگه اش فهمیدم .. و  همین حرفش برام آرامش بخش بود که هستند آدمایی که قلب آدما رو زودتر از ظاهرشون میبینن. 

اگه همسرت معتقده که آزاردادنت چیه

اگه نیست که اصرارش واسه حجاب چیه

نمیفهمم بعضی از آقایونو.. ولی در کل سعی کن لج نکنی و زندگیت رو خراب نکنی. با زبون نرم و آروم حرفتو بزن تا متوجه بشه دیگه از این شوخیا نکنه