2789

بری بهداشت محلتون روانشناس داره فک کنم رایگانه یا بزنگ ۱۴۸۰

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دارم اونقد باهام بوده عادت کردم شدید و ضعیف میشه ولی

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

عشقم منم مثل شما بودم.

اول شربت شیره انگور رو بسیااااار بخور.

دوم پادکست یا سخنرانی یا کتاب صوتی که دوست داری تو خونه پخش کن و گوش کن.

روغن بنفشه کنجدی هر شب تو هر سوراخ بینی دو تا بریز و به حالت سجده چند دقیقه باش تا وارد سر سه.

تاپیک درمانی من یه نسخه بعد از پاکسازی و پرهیز گذاشتم با اون انشاالله کامل درمان میشی. هر چی که در توانت بود رو انجام بده. من با همینا خوب شدم

میشه حالتهاتو بگی

همش استرس دارم و باید برای اینکه خیالم راحت بشه یه کارایی رو انجام بدم بعد که انجام دادم حالم خوب میشه بعد باز یه مورد جدید میاد تو ذهنم بعد چون فقطم به خودم بستگی نداره ممکنه مثلا دوستم گوشیش نده بهم بعد من دیگ نمبتونم اروم و قرار داشته باشم همش ب اون موضوع فکر میکنم همش فکر میکنم نکنه من اون حرف بی ادب رو زدم درحالیکه نزدم ولی میگم اگه زده باشم‌چی 

عشقم منم مثل شما بودم. اول شربت شیره انگور رو بسیااااار بخور. دوم پادکست یا سخنرانی یا کتاب صوتی ک ...

چقد طول کشید وسواس از بین بره چون من این وسواسو ۳ ساله که دارم و الان شدید تر شده و باعث میشه حتی چیزایی ک اتفاق نیفتاده رو فک کنم اتفاق افتاده وحالم بد میشع

قرص فقط حالت گیجی و منگی بهم میده 

نه اولاش انطوری میشه 

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴
چقد طول کشید وسواس از بین بره چون من این وسواسو ۳ ساله که دارم و الان شدید تر شده و باعث میشه حتی چی ...

زود جواب میگیری. اگه انجام بدی به خصوص ب کمپلکس وآهن، همون یکی دو هفته اول خودت میفهمی انشاالله