2777
2789
دیشب تعلیق شدم تا سه روز صبح دیدم تگم کردید طفل معصوم عقده تخت خواب هم داره😂

عه یاسی جون شمایی؟ 

وای نی نی یار دیگه شورشو درآورده 

دیگه دارم مطمئن میشم فک و فامیل نی نی یاره😂

عه یاسی جون شمایی؟ وای نی نی یار دیگه شورشو درآورده دیگه دارم مطمئن میشم فک و فامیل نی نی یاره😂

بله عزیزم

دقیقا بخاطر اینکه فرش پهن کرده تو پی وی نی نی یار شب

اونایی که صبح و عصر هستن اصلا به حرفش اهمیت نمیدن ولی اونی که شب میاد درجریان هیچی نیس میزنه تعلیق میکنه

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزمدقیقا بخاطر اینکه فرش پهن کرده تو پی وی نی نی یار شباونایی که صبح و عصر هستن اصلا به حرفش ا ...

یعنی اینقد بی فکره؟ کاش جمعش کنن این نی نی یارو 

خودش لنگه فزوعیه

یعنی اینقد بی فکره؟ کاش جمعش کنن این نی نی یارو خودش لنگه فزوعیه

دقیقا چون هیچکدومشون به حرفای این بچه اهمیت نمیدادن همیشه من بخاطر بحث با این شبا تعلیق میشم😑

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

دقیقا چون هیچکدومشون به حرفای این بچه اهمیت نمیدادن همیشه من بخاطر بحث با این شبا تعلیق میشم😑

اتفاقا منم هفته قبل شب تعلیق شدم 

تازه یه بار تذکر داد و زود تعلیق کرد

اتفاقا منم هفته قبل شب تعلیق شدم تازه یه بار تذکر داد و زود تعلیق کرد

بعد خودش که عامل اعصاب خردی کابراس تعلیق نمیشه😊