2777
2789

بچه ها خیلی باهوشن مخصوصا بچه های الان لطفا اگر درخواستی ازتون کردن اول خوب فکر کنید که جوابتون چیه اگر می‌خواهید بگید بله که هیچی اگر می‌خواهید بگید نه روی حرفتون پافشاری کنید بچه ها بعد از نه گفتن شما شروع میکنن به اصرار لطفا نظرتون رو تغییر ندید چون اینجوری اولا به بچه ها القا میکنید قدرت تصمیم گیری ندارید دوما بچه ها می‌فهمن با اصرار میتونن نظر شما رو عوض کنن 

از همه مهمتر لطفا با همسرتون حرفتون یکسان باشه بچه ها بعد از جواب منفی شما میرن سراغ همسرتون تا جواب بله رو از اون والد بگیرن.  اگر حرفتون یکی نباشه بچه ها میفهن هروقت نتونستن با یک والد کنار بیان حتما با اون‌یکی والد به هدفشون میرسن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من حواس پسرمم پرت میکنم از یه چیزی بعد چنددیقه شوهرم میاد یادش میندازه بهش میگم من سه ساعته دارم اینو حواسشو پرت میکنم چرا داری دوباره میگی یادش بیفته برمیگرد۶ یه حرف چرتی میگه اصلا باهام هماهنگ نیس بعدم شروع میکنه بابهام حروبحث ودعوا بعدم میگه تو این بچه رو اینجوری یادش دادی وفلان جنگ اعصاب درست میشه بیچاره بچه بیشتر تو اعصاب خردکنی میفته در طول شبانه روز دو سه ساعت پدر میلینه اونم فقط دعوا بحثه...من به تنقلات عادتش نداده بودم فقط گردو وبادام میدادم میخورد ابنقدر خرید اورد الان از خواب بیدار میشه میگه قاقا بده ندم جیغ وداد وگریه اصلا هم یادش نمیره یا بیرون رفتنی جلوی تمام میعازه میگه بخریم بخریم کلا مغزم داره میترکه ....پافشاری هم بکنم تا چندین ساعتم ول کن نیس گریه وجیغ براهه ...تو خیابونم جیع میزنه ابرو برام نمی مونه براخمین تن میدم به خواسته هاش یا بزور میکشونم میبرم خونه اما کلی گریه میکنه اصلا هم عوص نمیشه تو خونه هم میخواد اصلا دیگا نمیدونم چیکا کنم

من حواس پسرمم پرت میکنم از یه چیزی بعد چنددیقه شوهرم میاد یادش میندازه بهش میگم من سه ساعته دارم این ...

من کاربرآقا هستم از طرف من به شوهرتون بگید اینکه والدین حرفشون باهم یکی نباشه اصلا درست نیست ضمنا الان بچه کوچیکه و خواسته ش درحد تنقلات هست وقتی بزرگ شد خواسته هاش با الان فرق میکنه و وقتی از الان بتونه روی شما اعمال نفوذ کنه قطعا بزرگتر شد مجبور میشید خواسته هاش رو برآورده کنید که اگر نکنید ممکنه هر اتفاق ناگواری بیفته . به شوهرتون بگید هنر نیست که بچه هر چیزی گفت بگیم چشم . بله رو فقط باید زمانی گفت که حرف بچه درست باشه 

من همیشه سعی میکنم هماهنگ باشم .

و اگر هم موردی پیش اومد و نیاز به جواب رد به بچم بودم  میگم من که نظرم اینه چطوره از بابا هم بپرسیم ببینیم ایشون نظرشون  چیه و هر چی بابا گفت قبوله.

که هم یاد بگیره همیشه نظر پدر براش مهم باشه و بدونه بدون نظر پدر حتی من هم کاری انجام نمیدم چه برسه به اون .هم اینکه متوجه بشه درخواستش اشتباهه  وقتی دوتا رأی منفی بگیره .

برای درخواستهای مثبت بچه هم همینطور وقتی گفت، میگم بریم ببینیم نظر بابایی چیه .و اینجا باز متوجه میشه باید حتما نظر بابا هم براش مهم باشه حتی اگر من با درخواستش موافق بودم و درخواست درستی بود.و هدفم اینه که احترام گذاشتن به پدر رو در اولویت بزاره  همیشه.

البته با احترام به نظر ودرخواست بچه  که میتونه معقول یا غیر معقول باشه و در آرامش توجیهش میکنیم .

من کاربرآقا هستم از طرف من به شوهرتون بگید اینکه والدین حرفشون باهم یکی نباشه اصلا درست نیست ضمنا ال ...

بله درسته....الان به من میگه تو اینجوریش کردی ...فقط میتونم بپرسم آخه یه چیزی میخواد تو خونه مثلا تنقلات ندیم تا شبم باشه گریه میکنه وبیقراره وجیغ میزنه یا بیرون یه اسباب بازی میخواد نخریم جیغ میزنه تا خود خونه بعدم تو خونه ادامه داره اینو چه جوری جلوشو بگیریم ابرو برام نمیزاره بیرون....جوری جیع وداد میکنه همه فکر میزنن کتکش زدن اینو ....حتی حواسشم پرت کنیم بازم بعد چنددیقه یادش میفته

بچه دونیم ساله که فقط جیغ وداد میکنه وگریه اینجور چیزا رو نمیفهمه که چیکا کنیم 

هنوز کوچیکه کم کم یادش بدین چیزایی که بالا گفتم ..

باید دلیل گریه و لجبازیشو پیدا کنی و در آرامش حلش کنی .

من از بچگی دخترم اگر زیادی بهونه میگرفت و گریه میکرد .میگفتم تا گریت تموم نشده من گوش نمیدم به حرفت چون نه صداتو میشنوم و نه متوجه صحبتت میشم .

دیگه میبینه من زیاد جدی نمیگیرم گریشو و نمیتونه با گریه و لجبازی به جایی برسه آروم میشه  و کمی بعد میاد دلیل گریشو میگه و منم هم دلداریش میدم و هم راهنماییش میکنم که بدون گریه و لجبازی بهتر میتونی چیزی که میخوای رو بگی .اگه درخواستش خوب باشه و  برام مقدور باشه مهیا میکنم اگر نه هم که میگم نه با هماهنگی پدرش

بله درسته....الان به من میگه تو اینجوریش کردی ...فقط میتونم بپرسم آخه یه چیزی میخواد تو خونه مثلا تن ...

باید مقاومت کنید یکی دوبار که به خواسته نامعقولش جواب رد بدید و روی حرفتون اصرار کنید میفهمه که با گریه کاری از پیش نمیبره . بچه ها خیلی زرنگن بچه شما دقیقا میدونه با گریه و سر و صدا و جلب نظر اطراف به خواسته ش میرسه و شما مجبور میشید کوتاه بیاید . بهش بگید با گریه محاله به چیزی که میخوای برسی . شاید یکی دوهفته سختی داشته باشه ولی موفق میشید . ضمنا حتما با پدرش هماهنگ باشید و از همه مهمتر وقتی گریه میکنه نظر اطرافیان براتون مهم نباشه که چی میگن . اگر پدر بزرگ یا مادر بزرگ یا اقوام  چه از طرف شما چه از طرف پدرش خواستن دخالت کنن بهشون اجازه ندید

چقدر عالی و باسیاست خوب بچه تون رو تربیت میکنید آفرین

تشکر از شما بابت  ارائه موضوعات و راهکارهایی خوبی که مطرح میکنید درباره مواجهه با رفتار با  فرزند . و همینطور مبحث های مفید دیگه ی تایپیکتون.موفق باشید