2777
2789
😆😆😛
سکوت گورستان را میشنوی؟ دنیا ارزش دل شکستن ندارد... میرسد روزی که هرگز در دسترس نخواهیم بود... خاک آنتن نمیدهد که نمیدهد... بی خیال نداشته هایت. بی خیال غصه هایت. بی خیال هر چه که خیالت را نا آرام میکند. به من بگو امروز نفس کشیده ای؟ پس خوش به حالت عمیق نفس بکش... عمیق.. عشق را.. زندگی را.. بودن را.. بچش.. ببین.. لمس کن.. و با تک تکه سلولهایت لبخند بزن..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که خوبیت نداره بگم چکار میکنم😆
سکوت گورستان را میشنوی؟ دنیا ارزش دل شکستن ندارد... میرسد روزی که هرگز در دسترس نخواهیم بود... خاک آنتن نمیدهد که نمیدهد... بی خیال نداشته هایت. بی خیال غصه هایت. بی خیال هر چه که خیالت را نا آرام میکند. به من بگو امروز نفس کشیده ای؟ پس خوش به حالت عمیق نفس بکش... عمیق.. عشق را.. زندگی را.. بودن را.. بچش.. ببین.. لمس کن.. و با تک تکه سلولهایت لبخند بزن..
قتل عام
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
منم همینطو شب جمعه میرم تو خونه های مردم خخخخخ
بعدشم میرم فرودگاه تو پرپازهای مختلف داخلی و خارجی خیلی خوس میگذره مثلا نامریی میرم امریکا و برمیگردم خخخخ شبای قبل امتحان میرم خونه استادا سوالارو کش میرم خخخ
❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید
با اولین پرواز میرم پیش کسی که خیلی دوست دارم ببینمش میرم خونه های مردم میشینم یه گوشه ببینم چی میگن تو خونه هاشون میرم مادرشوهر رو میکشم وخلاص میرم محل کار شوهر میشینم بغل دستش ببینم چکارا میکنه طول روز آها آها میرم تو گوشیایه داداشام وفک وفامیل فضولی وای من چقدر بدجنس بودم خودم نمیدونستم
کاش خوشبختی هم مثل مرگ سهم همه بود...