2821
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 78 پست
فورن عصبانی میشه 😂 واقعا میگم مگه من چیم از بقیه کمتره که بهم توجه نمیکنه؟  من اگه پدرمم میگ ...

ببین اصلا نزار با عصبانیت کاراشو پیش ببره اگه بفهمه می‌ترسی هرچی بگی با دادو بیداد ساکتت میکنه دعوا نکن ولی حقتو بگیر

چرا شرایط شو نداری؟  عزیزم ایشون به شدت خسیسه و نمیخواد مسئولیت قبول کنه  مطمعن باش فردا ...

نه اینجورم نیست خوراکی اگه بگم برام مثلا داری میای چیپس بگیر میگیره من خودم زیاد اهل هله هوله نیستم.... مشکل من اینه که هزارتومن هم نشده بگه اینو بگیر لازمت میسه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین اصلا نزار با عصبانیت کاراشو پیش ببره اگه بفهمه می‌ترسی هرچی بگی با دادو بیداد ساکتت میکنه دعوا ...

باشه عزیزم 

اما من نمی‌ترسم هرچیم میخاد عصبانی شه😂

نه اینجورم نیست خوراکی اگه بگم برام مثلا داری میای چیپس بگیر میگیره من خودم زیاد اهل هله هوله نیستم. ...

خرید چیبس و پفک خیلی معمولیه 

عزیزم الان دوس پسرا مردم خرج دانشگاهشونم میدن 

شما میگی همسرت حتی رستوران نمیبره  تو دوسال یه بار نگفته پول میخوای یا نه 

این اوج خساست رونشون میده 

خرید چیبس و پفک خیلی معمولیه  عزیزم الان دوس پسرا مردم خرج دانشگاهشونم میدن  شما م ...

چیکار کنم پس🥺میگم بریم رستوران بیرون میگه باش اما نمیاد بعدم بهونش رو میکنه مشغول بودن سرکارش من دیر وقت تموم میشم خستمه منو درک نمیکنی از این حرفا

چیکار کنم پس🥺میگم بریم رستوران بیرون میگه باش اما نمیاد بعدم بهونش رو میکنه مشغول بودن سرکارش من دی ...

کاملا درکت میکنم 

عزیزم اگه درامدش خوبه و نمیبره رستوران واقعا باید یه فکر اساسی بکنی 

تو بهش زنگ بزن بگو تو پاساژم یه مانتو دیدم خوشم اومده پول بزن به کارتم ببین جواب چی میده 

واینکه ماهانه ازش بخواه 

وظیفشه خرج تو بده گلم

کاملا درکت میکنم  عزیزم اگه درامدش خوبه و نمیبره رستوران واقعا باید یه فکر اساسی بکنی  ت ...

چ فکری آخه. با هر دری بگی وارد شدم بریم با مهربونی با ناراحتی با قهر هیچ کدوم جواب نداده

چ فکری آخه. با هر دری بگی وارد شدم بریم با مهربونی با ناراحتی با قهر هیچ کدوم جواب نداده

اگه از خانوادت حساب میبره 

به پدرت بگو حساب شو برسه 

اول از همه سعی کن ماهانه بگیری و عادتش بدی 

دیدی جواب نمیده تهدید به جدایی کن بگو من نمیتونم باادم خسیس ادامه بدم

اگه از خانوادت حساب میبره  به پدرت بگو حساب شو برسه  اول از همه سعی کن ماهانه بگیری و عا ...

میدونی هروقت که گله میکنم از شرایط میگه خودم میدونم باید بیرون بیریم باید چیکار کنم شرایطش نیست وقتش برسه میدونم 

صبر آدم یه حدی داره منم دو سال و خورده ای دیگه خسته شدم نمیکشم 

میدونی هروقت که گله میکنم از شرایط میگه خودم میدونم باید بیرون بیریم باید چیکار کنم شرایطش نیست وقتش ...

بااین شرایط من فک کنم برا عروسی هم خرج نکنه گلم😶 

تو خودت خرج بزار رو دستش 

ازبس مظلومی سواستفاده داره میکنه 

بگو باید اخر هفته بریم رستوران 

باید هرمناسبت کادو بدی 

بگو اگه نمیتونی جدا شیم 

بچه امروزیه مگه میشه بلد نباشه آخه.؟ من کارت حساب پدرم همش دست منو مامانمه بعد این عقلش رسیده بگه زن ...

آره. خواستگار خواهرم بسیار تحصیل کرده و با کلاس. ولی هیچی بلد نبود. خواهرم می گفت از سری بعد با دقت انجام می داد

بااین شرایط من فک کنم برا عروسی هم خرج نکنه گلم😶  تو خودت خرج بزار رو دستش  ازبس مظلومی ...

میدونم 

امیدوارم درست شه همه چی مرسی عزیزم بابت راهنمایی هات 

آره. خواستگار خواهرم بسیار تحصیل کرده و با کلاس. ولی هیچی بلد نبود. خواهرم می گفت از سری بعد با دقت ...

اهااا

حالا این راهم امتحان میکنم مرسی عزیزم لطف کردین 

2823
2791
2779
2792