2821
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 78 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میدونم.. ممنون گلم همچنین پدر شما.... واسه همین سختمه من تا سر کوچه هم پدرم نزاشته بدون کارت بریم بع ...

کآمل درکت میکنم چون بابای منم دقیقا همینه حتی اگه پولم داشته باشیم زوری کارت میده میگه لازمتون میشه

ی مدت سخت بگیری درست میشه ازش تا حالا نخواستی عادت کرده

منم همسرم همیجور بود ولی همسرم قبلا نامزد عقدیشو طلاق داده بود بخاطر همین ترس داشت گلی شمام بهتره ...

خوشبخت ترین بمونید مهربونم... بهش بگم میگه باشه اما باز همین اش و همین کاسه.... کلا انگار حرف زدن من مهم نیست.. بهشم که میگم میگه نه اینجور نیست 

کآمل درکت میکنم چون بابای منم دقیقا همینه حتی اگه پولم داشته باشیم زوری کارت میده میگه لازمتون میشه ...

سالم و سلامت باشن انشالله.... 

میرم میگم اگه نداد چطور میتونم جرش بدم😂

نه منم نزدیک دوساله عقدم  حتی هدیه هم نمیده  به زور کلا باید چیزی ازش گرفت  ولی وا ...

خاهر منم همینم🙂ما بیرون هم باهم نمیریم میگه شرایط نیست سرکارم خسته هستم، دلی دوستاش زنگش بزنن بگن بیا بیرون میدوعه ها راه نمیره

خاهر منم همینم🙂ما بیرون هم باهم نمیریم میگه شرایط نیست سرکارم خسته هستم، دلی دوستاش زنگش بزنن بگن ب ...

دقیقا مال منم بیرون نمیبره 

اگه بیرون بریمم خرید نمیکنه 

برا وعده غذایی میگه بریم خونه خواهرم داداشم 

منم معذبم میگم اصلا نریم بیرون بهتره

نباید سرنوشت صبر من بیهودگی باشد
با توجه ب اخلاق شوهرت باید جلو بری 

فورن عصبانی میشه 😂

واقعا میگم مگه من چیم از بقیه کمتره که بهم توجه نمیکنه؟ 

من اگه پدرمم میگفت خرجت با من نیست اینم هزارتومن نمیده به من باید چیکار میکردم 

خداروشکر میکنم که حداقل بابام آدم درستیه 

2823
2791
2779
2792