2821
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 78 پست
عزیزم جدا شی بهتره  مگه میشه یه مرد به زنش بگه خودت کارت بکش😶

من شرایط جدا شدن رو ندارم عزیزم... اون روز که اینجور گفت کارت واقعا باهاش نبود در جریان بودم مشکل من اینه نمیگه تو زن منی خرج داری این ده تومنو باهات باشه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مستقیم بگو . اگه نداد خسیسن و باید یه فکری کنی. ولی احتمالا بلد نیست

بچه امروزیه مگه میشه بلد نباشه آخه.؟ من کارت حساب پدرم همش دست منو مامانمه بعد این عقلش رسیده بگه زن میخام نمیدونه زن خرج داره

من شرایط جدا شدن رو ندارم عزیزم... اون روز که اینجور گفت کارت واقعا باهاش نبود در جریان بودم مشکل من ...

چرا شرایط شو نداری؟ 

عزیزم ایشون به شدت خسیسه و نمیخواد مسئولیت قبول کنه 

مطمعن باش فردا زنش شی دائم یخچالت خالیه 

و زجرت میده 

اگه حامی داری جدا شو

مثلا بگو سر هرماه بهم پول بده از چند روز قبلش هی بهش بگو مجبورش کن زیادم فشار نیار ک مبلغ زیاد بگیری ...

من دختر پرتوقعی نیستم به مقدار کمش هم راضیم چون میخام یاد بگیره وگرنه من پدرم خرجمو میده

من دختر پرتوقعی نیستم به مقدار کمش هم راضیم چون میخام یاد بگیره وگرنه من پدرم خرجمو میده

خدا پدرتو نگه داره ولی بعد عروسی وقتی بری سر زندگیت ک پدرت خرجتو نمیده اون موقع بی پولی اذیتت میکنه 

خدا پدرتو نگه داره ولی بعد عروسی وقتی بری سر زندگیت ک پدرت خرجتو نمیده اون موقع بی پولی اذیتت میکنه& ...

میدونم.. ممنون گلم همچنین پدر شما.... واسه همین سختمه من تا سر کوچه هم پدرم نزاشته بدون کارت بریم بعد این آقا.... 

نامزدی از رابطه و اخلاق و رفتار گرفته تا رفت و امدش همش مشکله

گند بزنن به دوران نامزدی.

این شانس ماهست 

دور برم دیدم نامزدی هستن میگن ما نمیگیم هزارتومن هم بده خودشون میزنن به حساب 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز