2777
2789
عنوان

بنظرتون اینکار بچگانست؟

169 بازدید | 19 پست

من میخوام یه روز کامل هیچ پیامی به دوست پسرم ندم ببینم پیگیر میشه اصلا یا نه

کلا ادم خونسردیه از اینایی ک خیلی چیزا براش مهم نیست الان میخوام بدونم من براش مهم هستم یا نه

اما نمیدونم چجوری امتحانش کنم میخواستم پیام ندم ببینم تا چه حد پیگیری میکنه 

ولی بعدش چه بهانه ای بیارم برای پیام ندادن؟

کلا حس و نظرتونو راجب این مووضوع ممنون میشم بگید

چقدرررر منی 

منم بهش گفتم کلاس دارم و مسابقه

ببینم اصلا پیام میده پیگیر میشه تا آخر شب یا ن

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم شما کتاب زنان زیرک بخونید تمام سوالاتتون در اون کتابه و برای ایندتونم خیلی خوبه...من خوندم و خیلی تاثیر داشت

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

کلا دوس پسر داشتن بیشتر از ۶ ماه اشتباهه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
کتاب واقعا عالیه 

بله واقعا عالیه توی زندگیم خیلی تاثیر گذاشت میخوام کتاب های شبیه این کتاب هم بخونم

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

من اینکارو کردم قبلنا که نامزد بودیم ، تا شب پیام‌ندادم اونم نداد بعد شب زنگ‌زد داد میزدا میگفت باز کجا خوندی ولش کن اگه برگشت مال توعه اگه برنگشت از اولم مال تو نبوده من حوصله این بچه بازیارو‌ ندارم از صب منتظرم اعصابم خردشده به هیچکاری نرسیدم خلاصه کاری کرد که به غلط کردن افتادم حالا دیگه خوددانی 😂 

اصلا بچه گانه نیست داری امتحانش میکنی شخصا نمیتونم یه همچین آدم بی تفاوتی رو تحمل کنم

نسبت به من بی تفاوت نیست ولی کلا ادم خونسردیه من خودم مثلا اگه خبر بهم نده از خودش از نگرانی دیونه میشم 

بنظرت تا کی هیچ پیامی ندم؟ و اینکه بعدا بهش بگم کجا بودم؟

من اینکارو کردم قبلنا که نامزد بودیم ، تا شب پیام‌ندادم اونم نداد بعد شب زنگ‌زد داد میزدا میگفت باز ...

من تازه امروز مریضم میدونه اونم صبح بهم گفت برو استراحت کن و فلان الان نمیدونم اینکارو بکنم یا نه ولی واقعا نیاز دارم به اینکه بدونم چقدر براش اهمیت دارم