2777
2789
عنوان

بنظرتون اینکار بچگانست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 19 پست
پیام نده بگو گوشیم خراب شده بود برده بودم تعمیر بش دسترسی نداشتم  سیمی ک دسته اونه خاموش کن مو ...

از دعوا بعدش میترسم ک برگرده بگه یعنی من ارزش اینو نداشتم ک یه جوری بهم پیام بدی

من تازه امروز مریضم میدونه اونم صبح بهم گفت برو استراحت کن و فلان الان نمیدونم اینکارو بکنم یا نه ول ...

درک‌میکنم ولی ممکنه بخوره تو ذوقت میدونی منظورم اینه که شاید واقعا دوستت داشته باشه و بهت اهمیت بده ولی این روش روش تاثیر نداشته باشه شوهر من از اول اینجوری بود دلم‌میخواد روزا که سر کاریم یه زنگ بزنه حالم بپرسه ولی وقتی میره سرکار تاشب خبری ازش نیست ولی شب که میاد همش پیشمه شبا بدون من خوابش نمیبره برا همین اگر نتونم به‌موقع برم تو تخت پامیشه هرکاری هست جفتی انجام‌میدیم حتی اگه خسته باشه. دیشب شونمو با دستم گرفته بودم چیزی نگفتم ولی ،رفت روغن بادوم آوردم ماساژ داد بعدم گفت ناهار فردارو من درست میکنم تو استراحت کن‌. مدل اهمیت دادنا خیلی متفاوت میتونه باشه ببین طرفت چجوریه شاید با اینکارت سوتفاهم بوجود بیاد و رابطتون خراب شه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منتظر بوده ولی خودش پیام نداد؟؟ خب معلومه دوستم داره

آره ما الان یازده ساله ازدواج کردیم منم‌روزای اول فکر‌میکردم دوستم نداره الان که میشناسمش مطمئنم بین ما‌اون عاشقتره فقط مدل دوست داشتنش فرق داره

درک‌میکنم ولی ممکنه بخوره تو ذوقت میدونی منظورم اینه که شاید واقعا دوستت داشته باشه و بهت اهمیت بده ...

دقیقا اونم مدلش فرق داره مثلا توی چت کردن کم حرفه یا خیلی احساساتشو بروز نمیده ولی حضوری خیلی فرق داره همش باهام حرف میزنه و محبت میکنه

ولی بعضی وقتا همش میگه من ادمیم ک اهمیت نمیدم (منظورش به همه چیزه نه من) اهمیت نمیدم منظورش اینکه مثلا فلان مشکل پیش بیاد به جای عصبی شدن و ناراحت شدن یه جوری ردش میکنم میره

منم گاهی با خودم میگم شاید منم جز این موارد باشم کلا ادم اورثینکریم و فکر میکنم من بیشتر از اون دوسش دارم نمیدونم چجوری خیالمو راحت کنم که انقدر فکر و خیال نکنم

دقیقا اونم مدلش فرق داره مثلا توی چت کردن کم حرفه یا خیلی احساساتشو بروز نمیده ولی حضوری خیلی فرق دا ...

خودت باید با چیزی که ازش تو‌ذهنته ببینی ارزشش رو داره براش وقت بذاری یانه چون زمان همه چیو مشخص میکنه.