ولی کم کم داره باورم میشه خدا با ظالمانه نه مظلومان
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام عشق های من باور کنید من نه اسم خودم و شوهرم رضا و پروانه ، نه نی نی یارم 👩💻😳؛نه حس شیشمی ام🥴 ؛نه علم غیب دارم🤓؛نه جادوگرم👹؛نه کارگردانم👨💼؛نه بالا دستی ها هم دستم👸 ؛نه از دنیای دیگه اومدم🧚♀️؛نه فضایی ام 👽🧞♂️؛نه ترسناکم 🧟♀️؛نه روحم👻 ؛نه جنم👿 😂😂😂😂😂😂فقط مثل خودتونم این تهمت ها چییه میزنید و لقب ها رو بهم میدین 😂😂😂خب بابا من عضویتم مال ۹۷ بوده ولی وارد سیستم نشده بودم اسم رمز عبورمو یادم رفته بود وقتی این ماه وارد شدم در خواست رمز عبور دادم وارد شدم دوباره ازم اسم کاربری میخواست و منم اینو زدم و همه براشون سوال شد اینم دلیلش عشقولیا 😍😍😍🤗
چون که اونان که دیکران رو آزار میدن ودیگران رو روانی وبیمارمیکنن خودشون خوش وخرمن وطبیعت بدن کسیکه د ...
افرین
سلام عشق های من باور کنید من نه اسم خودم و شوهرم رضا و پروانه ، نه نی نی یارم 👩💻😳؛نه حس شیشمی ام🥴 ؛نه علم غیب دارم🤓؛نه جادوگرم👹؛نه کارگردانم👨💼؛نه بالا دستی ها هم دستم👸 ؛نه از دنیای دیگه اومدم🧚♀️؛نه فضایی ام 👽🧞♂️؛نه ترسناکم 🧟♀️؛نه روحم👻 ؛نه جنم👿 😂😂😂😂😂😂فقط مثل خودتونم این تهمت ها چییه میزنید و لقب ها رو بهم میدین 😂😂😂خب بابا من عضویتم مال ۹۷ بوده ولی وارد سیستم نشده بودم اسم رمز عبورمو یادم رفته بود وقتی این ماه وارد شدم در خواست رمز عبور دادم وارد شدم دوباره ازم اسم کاربری میخواست و منم اینو زدم و همه براشون سوال شد اینم دلیلش عشقولیا 😍😍😍🤗
من درک کردم اون ظالم هایی که ظلم میکنن و اتفاقا سالم و سره حال هستن و زندگیشون بر وقف مراده ظالم هایی هستن که خیییلی با سیاست ظلم میکنن مثل احمق ها ظلم نمیکنن با موزی گری و نقشه و مثل شیطان ظلم میکنن اونا هیچیشون نمیشه
من واقعا اعتقادم را از دست دادم هر چی آدم بیخود و ظالم می بینم همه پا برجا
ن من خیلی ظلم دیدم خیلی
یعنی اکه بگم هنگ میکنید
میدونم اگه تاپیک بزنم کسی باور نمیکنا
ولی بازم دل از خدا نمیکنم
امیدوارم ی روز خدا جواب صبرمو بده حداقل بدونمداون بالا ی جاهایی حواسش بهم بوده
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁