2789
عنوان

جدا شدیم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1865 بازدید | 93 پست
مطلقه بودنش مهم نیست حالا به هر دلیلی تفاهم نداشتن جدا شدند ولی این که میگه یا من یا پدرت و خط و نشو ...

دقیقا پسره پرو بدو بدو اومده دختر تر گل ورگل ببره این ادا و اصول ها هم میکنه موندم چجور این دختر 18 ساله متوجه این اخلاق زشت پسره بی ادب و گستاخ نشد من بودم میزدم تو گوشش و تف و تمام 

برای شادی روح پدر بزرگ و مادر بزرگم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید 🙏🙏🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۱۵ چند ماه بعد رفتم توی ۱۶

اوه اوه توی چه سنی هم باهم بودین، از شروع سن رمانتیک شدن، الان هم که در اوج هستی، میدونم عزیزم چه روزهای سختی رو میگذرونی، همه ما کم و بیش این روزها رو گذروندیم، نمیگم آسونه، چون خودم تجربه سختی داشتم، ولی نمیدونی و نمیتونی تصور کنی که زندگی واقعی چقدرررر سخته و چقدر با اونچه که تصور میکردی فاصله داره،  از صمیم قلب برات آروز میکنم هر چه زودتر به آرامش برسی

... و من به تو ایمان دارم...

شما هنوز دوره ی نوجوونی رو پشت سر نگذاشتی! 

تازه ۱۸ سالته. 

وقتی با ایشون دوست شدی که اصلا دبیرستانی بودی و نسبتا کودک! 

اون چیزی که شما تجربه کردی عشق نبوده. 

و اینکه تحت هر شرایطی اونی که خیرت رو می‌خواد پدرته! نه اون پسر! 

کسی که به یه دختر ۱۸ ساله پیشنهاد می‌کنه که از خونه بزنه بیرون، به شدت بی فکر و‌ غیر قابل اعتماده. 

چطور می‌خواهی به این مثلا مرد تکیه کنی. 

مطمئن باش اگر به این پیشنهاد احمقانه اش گوش می‌کردی، به زودی پشیمون می‌شدی و ضربه می‌خوردی. 

قدر خانوادت رو بدون. 

محبت و عشق اون ها به تو هست که قلبی و حقیقیه

حرمت خانوادت رو به عبور رهگذر ها نفروش… همین. 

بله  اخه بابام میگه اگه وضع مالیش اوکی هم بود ازدواج سابق هم نداشت. تورو به این آدم نمیدادم از ...

عزیزم بابات درست میگه یکم سختی میکشی ولی بعد فراموشش میکنی

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     
زندگی که اون واسه زنش درست کرده بود واقعا می تونم بگم بهترین زندگی بود البته کلا ۶ماه عقد بودن جدا ش ...

عزیزم شما الان متوجه نیستی  و  عاشقی و داغ

حرف پدرت  گوش نمیدی  دیگه حرف ما  گوش میدی

عاقبت  بخیر شی  

شاید اگه این آقا همسر خوبی بود خانمش بهش خیانت نمی‌کرد به نظر من زن ذاتا خیانتکار نیست مگر اینکه محب ...

خط اولتون که اصلا درست نیست... ادمای کثیف عادت دارن به کثیف بود. کم دختر دور و برم نیست ک همزمان با چندتا دوستن... همینا فردا ب شوهرشونم خیانت میکنن...

با قسمت دوم حرفتون موافقم شدید

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی