2789
عنوان

جدا شدیم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1865 بازدید | 93 پست

سلام عزیزم فداتشم خدا بع دلت آرامش بده منم عشقم رفته دعا کن برام برای ایکه پدرت هم راضی شه یه ختم قرآنی بردار حاجت روا میشی من میخام برا برگشت عشقم اینکارو کنم همینجا بهم معرفی کردن خیلی نتایج داشته 💔🙂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی سخته منم همین شرایطو داشت ولی بابامو راضی کردم الان ۲۰ ساله ازدواج کردیم  خدا مشکلتونو حل ...

خب ایشون میگه این اقا مطلقه بوده دلیل مخالفتشون این بوده 

به نظرم باباش صلاحشو میخواد،و بهترین تصمیم رو گرفته و خودش الان بچه ست ونمیدونه

بله  اخه بابام میگه اگه وضع مالیش اوکی هم بود ازدواج سابق هم نداشت. تورو به این آدم نمیدادم از ...

من به پدرت حق میدم راستش

میدونم عشق جلوی فکر کردن و منطقی فکر کردنتو گرفته

۱۸ سال هنوز خیلی زوده ، تو اگر قصد ازدواج داری صبر کن برای موردای معقول تر ... به این فکر کن ایندتو قرار با چه‌کسی بسازی تو چه شرایطی ، بچه ای اگر در اینده به دنیا بیاد قرار تو چه موقعیتی به دنیا بیاد و ....

لطفا حرف بابات را گوش کن این به دردت نمیخوره اصلا درست نیست بزن بلاکش کن بخدا که دلم میگه این دو روز دیگه برات شاخ میشه کلا مشخص هست مرد صبور و همراهی نمیشه برات 

برای شادی روح پدر بزرگ و مادر بزرگم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید 🙏🙏🙏🙏
خدا نجاتت داده  اون اگر عرضه سیر کردن شکم زن رو داشت زن قبلیش فرار نمیکرد بره

زندگی که اون واسه زنش درست کرده بود واقعا می تونم بگم بهترین زندگی بود البته کلا ۶ماه عقد بودن جدا شدن 

بابام میگه وضع مالی ضعیف طرف مغازه داره یه خونه داره میسازه ماشین خوب زیر پاشه موتور داره 

خیانت زنش با یکی از نزدیکترین فامیلام‌‌ بود

شاید اگه این آقا همسر خوبی بود خانمش بهش خیانت نمی‌کرد به نظر من زن ذاتا خیانتکار نیست مگر اینکه محبت لازم رو از همسرش نبینه

شمام پدرت درست ترین کارو کرده و خیر و صلاحتو میخواد ضمنا مردی که تو رو تو دو راهی می‌ذاره میگه یا من یا بابات و از خونه بزن بیرون ادم درستی برای زندگی نیست