2789
عنوان

جدا شدیم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1865 بازدید | 93 پست
وا نود درصد طلاق ها به خاطر بد بودن مرده به جز مواردی نادر که یا زن خیانت می کنه یا کلا مشکل خانواد ...

خیانت زنش

با یکی از نزدیکترین فامیلام‌‌ بود

ببین عزیزم به بابات وحرفش اعتماد کن خیلی ها توهمین نینی سایت میگن ما به زور خودمون ازدواج کردیم ولی الان به مشکل خوردیم وخانواده پشتمون نیست چون خودم خواستم پس بابات بهتر میدونه

...........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطلقه بودنش و وضع مالی ضعیف 

منم  دوس ندارم ‌دخترم  ب همچینن  مردی برسه 

عزیزم  خطت تو عوض  کن  بچشب  د درس و دانشگاه 

برو  باشگاه  کسی از کات  کردن  نمرده

ب حرف‌پدرت  گوش بده صلاحت میخواد

مطلقه بودنش و وضع مالی ضعیف 

پس دلایل پدرتون کاملا منطقی هست، علاوه بر اینها سن کم شما هم بی تاثیر نیست، شاید چند سال دیگه که سنتون بالاتر بره بهتر متوجه دلایل پدرتون بشید

... و من به تو ایمان دارم...
مطلقه بودنشون  من وضع مالی ضعیف

وضع مالیشون به نسبت شما ضعیفه ؟

ببین دوستی با ازدواج خیلی متفاوته تو دوران دوستی اینقدر چشم ادما اتیش عشق جلوشو گرفته خیلی چیزای مهم رو نمیبینن

به این فکر کن شرایطت بعد ازدواج چجوری میشه با این آدم

و اینکه سنتون هم اگر کمه به حرفای پدرت بیشتر فکر کن تمرکز روی درست باشه 

خیانت زنش با یکی از نزدیکترین فامیلام‌‌ بود

ببین این ادم ضربه روحی خورده 

این نصف قلب و روحش پژمرده است

چرا می خوای جوونی و شادابی تو فدا کنی 

باور کن یه ادم با سلامت روان سالم نیست 

دنیا اونقدرها جدی نیست   

ده روز بعد ازدواجم یه جوری شب تا صبح عر میزدم فقط با خودم میگفتم بابا کاشکی حرفتو گوش داده بودم ، رو این موضوع شک ندارم اکثر پدرا خیلی منطقین و خیر و صلاح بچه هاشونو میخوان 

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
۲۹

خواهر من با ی ادم مطلقه ازدواج کرد گفت چی میشه؛ زنش خوب نبوده

از روز محصر پشیمون پشیمون. طرف سفت اهل پول خرج کردن نیست. معاشرتی نیست. نه مسافرت نه مناسبت هیچی هیچی. خواهرم چون شاغل صداش درنمیاد و بخاطر حرف مردم نمیتونه طلاق بگیره

خودش میگه اگه شوهرم خوب بود زنش از زندگیش با ی بچه کوچیک فرار نمیکرد

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

وضع مالیشون به نسبت شما ضعیفه ؟ ببین دوستی با ازدواج خیلی متفاوته تو دوران دوستی اینقدر چشم ادما ات ...

بله 

اخه بابام میگه اگه وضع مالیش اوکی هم بود ازدواج سابق هم نداشت. تورو به این آدم نمیدادم ازش خوشم نمیاد دو هفتس حالم بده دارم دیووونه میشم