2789
عنوان

جدا شدیم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1865 بازدید | 93 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما هنوز دوره ی نوجوونی رو پشت سر نگذاشتی!  تازه ۱۸ سالته.  وقتی با ایشون دوست شدی که اص ...

تا ابد درسته

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

من خودمم ۱۴سالم بود که برادر شوهر خواهرمو میخاستم اون ۲۰سالش بود بعد وقتی که فهمیدم یکیو داره ولش کردم ولی دوباره بعد چند ماه دوسش داشتم ولی بهش نگفتم میشه گف یه جورای کراش بود ولی فکر کنم خودش فهمیده بود الان دیگه کلا ولش کردم

مطلقه بودنش و وضع مالی ضعیف 

پس حسابی گول خورده بودی 

چقدر بچه هستی 

مگه فکر می‌کنی ازدواج بچه بازیه

چون طرفت زبون گرم و نرمی داره  فکر می‌کنی همه چیز درسته و اون عاشقه نه عزیزم اون آقا جاه طلبه ی خورده با خودت فکر کن چرا اون باید بهترین موقعیت رو بدست بیاره اون وقت من که هیجده  سالمه و تا حالا ازدواج نکردم باید با یک مرد مطلقه که نه سال ازم بزرگتره و از نظر مالی ضعیفه ازدواج کنم 

والا خوب بابات گردنش رو نشکونده 

دیگه اصرار نکن 

تا حالا هم گول خوردی 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️

عزیزم خوشحالم که پدر عاقلی داشتی. ۱۸سال اصلا سن مناسبی برای ازدواج نیست و نبوده . امتخاب این سن توی ۲۴سالگیتم برات مسخره میاد چه در سن بالاتر. دوم اینکه خوندم طرف وضع مالی اوکی نداشت!!! تو با عشق هم بری زیر یه سقف سه چهار بار نیاز مالی و خواسته هات برطرف نشه عشقی بین تون نمیمونه اول غرها و حس ترد شدن بعد هم نفرت و حس بدبختی درت شکل میگیره. سنت کم ازدواج رو فکر میکنی فقط رابطه و غذا درست کردن و منتظر شوهر شدن! نه عزیز من در ازدواج تو خسته تر از حال و روز مجردی بیشتر نیازداری به مسافرت و گردش و حتی خرید لباس ! سنت طوری هست که بعد ازدواج تمایل داری بیشتر دیده شی بپوشی بگردی. جدای از این پسره مطلق رو چه به دختر مجرد ۱۸ساله! خودت رو نمیبخشی؟ ولی لطف پدرت رو هرگز فراموش نکن!!! اون پسر در صورتی که رفاه صددرصد بالاتر از خونه پدرت رو میتونست برات تهیه کنه حق داشت بیاد خواستگاریت نه الان.نمیدونم چندسالشه ولی عاقله که راحت تهدیدت میکنه میگم تو پیام دادی و... 

چون عاشقش هستی هرکس حرفی بزنه ناراحت میشی ولی بدون ماهایی که اینجاییم نه تو رو میشناسیم نه ازدواج کردن و نداشتنت فرقی به حال ما داره. ما حقیقت هارو بازگو میکنیم. عاقل باش و خودت حتی شده سیمکارتت رو عوض کن.

۱۸

خیلی زوده خانم عجله نکنید اینا همش احساسه و هیچ منطقی پشتش نیست

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        

حداقل برید ببینید خانمش چرا جدا شده، معمولا خانم ها واسه حفظ زندگیشون تمام تلاششون رو انجام میدن و دیگه واقعا اگه چاره ای نداشته باشن جدا میشن

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        

بابای من تو همین سن مخالفت کرد با کسی که به اصطلاح دوسش داشتم

گذشت.. رفتم دانشگاه و دیدگاهم عوض شد و با موافقت کامل پدرم ازدواج کردم.با کسی که واقعا باعث افتخارمه

چند روز پیش دوستم میگفت اون آدم ۱۸سالگیم که شر شر گریه کرده بودم براش مشت مشت مواد میکشه

زن و بچه ی خوب هم داره..

اون زن و بچه اش میتونستیم من و بچم باشیم اگه بابام یه کلام نمیگفت‌ نه

قربون دهن بابات برو..بشین درس بخون به وقتش اتفاقای خیلی بهتری برات خواهد افتاد

شاید اگه این آقا همسر خوبی بود خانمش بهش خیانت نمی‌کرد به نظر من زن ذاتا خیانتکار نیست مگر اینکه محب ...

افرین به شعورت و فهمتون دقیقا همینه 

پدرها چیزهایی می بینن که ما چون طرفو دوست داریم کوریم نمی بینیم اونا همجنس خودشونو بهتر می شناسن 

نشکن خوب نیست خدا می بینه ...

پس حسابی گول خورده بودی  چقدر بچه هستی  مگه فکر می‌کنی ازدواج بچه بازیه چون طرفت زبون گ ...

پسره چون میدونست سنش کمه خانوادش بعد ازدواج حمایتش میکنن. قطعا هم مهریه خیلی کم میزاشت بخاطر شکست اولی که خورده. اون فقط به خانواده خودش و زن اولش میخواست ثابت کنه که زن جوون تر گرفته و ازدواج موفقی کرده. اگرم این خانم رو دوست داشته بخاطر شکست عاطفی بعد از طلاق که دنبال یکی برای درد و دل و نزدیکی میگردن بعد از ازدواج با این خانم بالاترین توهین ها هم میکنه بعدش