2777
2789
عنوان

دوستان فیبروز روی تاتو چجوری میشه؟

1699 بازدید | 20 پست

تاتوی آبرویی که تقریبا مونده خیلی کمرنگ نیس خیلی هم پررنگ نیست

زشت میشه؟ تو گوگل جستجو زدم عکس نمونه پیدا نکردم شما تجربه ایی دارید؟ حتما باید تاتو ریمو شه روش بزنه قشنگ نمیشه یعنی؟

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

من میکرو کارم 

اره جالب نمیشه 

بتید کنرنگ باشه حداقل

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماله من خیلی گمرتگ بود روش زد پیدا نیست

عه یعنی حتی خط خط هم پیدا نیست؟

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
من میکرو کارم  اره جالب نمیشه  بتید کنرنگ باشه حداقل

اون وقت خطاش معلومه؟

خوب نمیشه عزیزم اتفاقا منم اینکارم😅

اگ استروک هاش معلوم نشه اشکال نداره 

ماله من زیرش سایه بود بستگی داره باید نشون آرایشگر بدی خود‌ش باید بگه ماله من برای 6 سال پیش بود کمر ...

پارسال ترمیم شده

۳ بعدی بزنی میشه فقط هزینه اش زیادتر میشه وسط خط های فیبروز ی خط کرم رنگ یا سفید میزنن ک خط های فیبروزت معلوم بشه 

آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤

اون وقت خطاش معلومه؟

خط فیبروز یا تتو قبلیت؟؟ 

ببین کلا باید خیلی کمرنگ باشه ک نچرالو قشنگ شه کار 

من خودم هیچوقت رو ابروویی ک مشخصه کامل و پررنگه کار انجام نمیدم 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
خوب نمیشه عزیزم اتفاقا منم اینکارم😅

عزیزم من الان دارم یاد میگیرم میخوام مدل ببرم که معلوم نشه فقط کار کنم رو ابروش ک از قضا تاتو داره فقط برای اینکه رو پوشت واقعی دستم راه بیفته

حالا مدلم میگ نمیخوام این استروک هاش اصلا رو ابروم بمونه و معلوم باشه 

رنگ ابروشون بنفشی میخوره استادم میگ بیارش همونو ب نظرت میمونه؟

خط فیبروز یا تتو قبلیت؟؟  ببین کلا باید خیلی کمرنگ باشه ک نچرالو قشنگ شه کار  من خودم هی ...

خط فیبروز 

چون شاگردم نمیخوام برای اون مدلی ک میزنم معلوم باشه فقط برای راه افتادن دست رو پوست واقعی