خانوما برای لاغری درسته که نون و برنجمو حذف کنم پادرد گرفتم اول جوونیم هیچ اراده ایی هم ندارم دکتر رفتم برای پاشنه پام میگه واسه اضافه وزنه مشکلی نداری
اگه هم گرسه میشدم آب میخوردم چون فاصله باعث بین ورزش وغذا باعث چربی سوزی بیشتر میشد چیپس پفک بستنی کره خانه شکر هرچی کالری بالا داشت حذف روشن فقط کنجد یا زیتون میوه وسبزیجات فراوون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین گلم وقتی ورزش میکنید حالا هر ورزشی به اصطلاح عامیانه میگن بدن باز شده اگه تحمل کنیو ۳الی ۴ساعت چیزی جز آب نخوری. بدن برمیگرده واز چربی های انباشته خودش استفاده میکن
شکر حدف خدایی نخور به جای قند هم کشمش یا توت خشک بخور همرا با چای اونم نه یه مشت ها سه چهار تا کم کم عادت میکنی منم اول برام سخت بود ولی الان تو ۴ ماه ۳۰ کیلو کم کردم الان ۶۵ کیلوام😊
ببین اینواقعا موثر عکس تقریبا نیمه لخت یه خانم خوش اندام و توپ رو از گوگل دانلود کن همش بهش نگاه کن من هر وقت میخواستم چیز خارج از برنامه غذایی بخورم یادم میاد تصویر اون خانم اصلا نمیخوردم