2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 49 پست
اول صبح قهوه بخور. اگ عادت نداری شاید اوایل حالتو بد کنه ولی توجه نکن رو کاهش اشتها فوق العاده موثر ...

پاشنه پام به شدت درد میکرد رفتم عکسم انداختم دکتر گفت فقط برای وزنته خانوم

اگه هم گرسه میشدم آب میخوردم چون فاصله باعث بین ورزش وغذا باعث چربی سوزی بیشتر می‌شد چیپس پفک بستنی کره خانه شکر هرچی کالری بالا داشت حذف روشن فقط کنجد یا زیتون میوه وسبزیجات فراوون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول به صبحانه یه روز آب سیب میخوردم یه روز عسل ابلیمو بل آب ولرم عصر ها هم ابکرفس یه لیوان بزرگ وبعد ...

من پیاده رویم زیاده تا سرکار میرم میام ولی بعدش مثل  چی میخورم 😐😐😐😐همه بهم میگن معدتو عمل تو که اراده نداری تو رژیم ولی من میترسم ازاین کارا

حتما وزنتو پایین بیار حس خوبی ب ادم میده .

اگر تجربه کاهش وزن نداری بهت پیشنهاد میکنم عاطفه چراغیانو تو اینستا دنبال کنی منم ازش برنامه میگیرم و راضیم

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
اگه گرسنت شد یه دونه خرما بخور همه چی بخور اما کم نون لواش ممنون نون های سبوس دار نون هرچی تیره تر س ...

اره فردا دیگه شروع میکنم .صبحونه میشستم چایی شیرین میخوردم 

ببین گلم وقتی ورزش میکنید حالا هر ورزشی به اصطلاح عامیانه میگن بدن باز شده اگه تحمل کنیو ۳الی ۴ساعت چیزی جز آب نخوری. بدن برمیگرده واز چربی های انباشته خودش استفاده می‌کن 

اره دیگ اضافه وزن ب ستون فقرات و پاها فشار زیادی میارع

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
حتما وزنتو پایین بیار حس خوبی ب ادم میده . اگر تجربه کاهش وزن نداری بهت پیشنهاد میکنم عاطفه چراغیان ...

ای خواهر انقدر من پول رژیم و دکتر  دادم هیچکدوم رعایت نکردم الان دارم میکشم 

شکر حدف خدایی نخور به جای قند هم کشمش یا توت خشک بخور همرا با چای اونم نه یه مشت ها سه چهار تا کم کم عادت میکنی منم اول برام سخت بود ولی الان تو ۴ ماه ۳۰ کیلو کم کردم الان ۶۵ کیلوام😊

شکر حدف خدایی نخور به جای قند هم کشمش یا توت خشک بخور همرا با چای اونم نه یه مشت ها سه چهار تا کم کم ...

واقعا عالیه که تو چهار ماه خدا کنه منم بتونم من والا ۷۵ هم بشم راضیم

ای خواهر انقدر من پول رژیم و دکتر  دادم هیچکدوم رعایت نکردم الان دارم میکشم

از فردا شروع کن بیشتر از این اضافه وزن نگیری نهایت ۱۰.۲۰ روز بدنت مقاومت کنه بعد دیگه باهات همراهی میکنه

ببین اینواقعا موثر عکس تقریبا نیمه لخت یه خانم خوش اندام و توپ رو از گوگل دانلود کن همش بهش نگاه کن من هر وقت میخواستم چیز خارج از برنامه غذایی بخورم یادم میاد تصویر اون خانم اصلا نمیخوردم

شکر حدف خدایی نخور به جای قند هم کشمش یا توت خشک بخور همرا با چای اونم نه یه مشت ها سه چهار تا کم کم ...

چقد خوب ک استپ وزنی نداشتی