2777
2789
وای🙄😳 چ عجیب قمه!!!😐

بخدا راس میگم بعد گوشیو ک قطع کرد گفتم چی داری میگ گفت پدرشونو در میارم گفتم کی گفت هیچی چند نفر با بابام و داداشم دعوا کردن بعد هی بهش زنگ میزدن میگفتن دعوا درست نکن ول کن گفت دعوا؟؟ امشب اگ خونشونو ب آتیش نکشونم فلان نیستم و این حرفا منم جرئت نداشتم کلامی حرف بزنم خب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خلاصه بعد چهل دیقه رانندگی رسیدیم بعد من حالم تو ماشین داشت بد میشد فهمید حالم بده دستاشو باز میکرد ...

خلاصه رفتیم رسیدیم گفت بخاب تو ماشین تا من برم با عموم اینا تاجایی برم و بیام آقا خلاصه یک ساعت تو ماشین بودم بعده یه ساعت اومد گفت بریم تو رو برسونم خونه خودم باید برگردم اینجا فردا دادگاه داریم 

خلاصه رفتیم رسیدیم گفت بخاب تو ماشین تا من برم با عموم اینا تاجایی برم و بیام آقا خلاصه یک ساعت تو م ...

تا اومدیم برسیم خونه یک ساعتی طول کشید بعد تو راه انقد التماسش کردم گفتم بس کن این کارا چیه به خودت بیا 

انقد امروز حرص خوردم صدام عین خروس شده گرفته 

اخییییئ🥲😍

خیلی نگرانشم بعد ک اومدم خونه بهش گفتم یه لحظه با دوستم میرم بیرون کار دارم نیسم ساعت دیگ میام خونه گفت باشه رفتم بیرون بعد گوشیم سایلنت بود زنگ زده بود نتونستم ج بدم آقا اگ بدونی چی به من پ داده بود ک آره با کی رفتی بیرون ک ج نمیدی کم دروغ بگو فلان 

منم اومدم خونه زنگ زدم انقد سرش داد زدم و گریه کردم ک خودش دلش سوخت برام گفت ببخشید منم قطع کردم گوشیو 

بعضی وقتا با کاراش خیلی حالمو میگیره 😔