2777
2789
منم خسته شدم‌از تنهاییم دلم میخاد ازدواج کنم اما انگار سر نمیگیره😔 

برعکس منی 

من شرایط ازدواج ندارم و فعلا دلم نمیخاد ازدواج کنم اما ول کنم نیستن همش از آیندم میترسم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برعکس منی  من شرایط ازدواج ندارم و فعلا دلم نمیخاد ازدواج کنم اما ول کنم نیستن همش از آیندم می ...

منم خاستکار دارم اما اونی ک میخام نیستن😔

خب چرا عزیزم زندگی متاهلی بنظرم خیلی خوبه 

ممنون عزیزم  راسش امشب بخاطر دوست پسرم خیلی حرص خوردم بعضی کاراش خیلی اذیتم میکنه نمیدونم چیکا ...

بنظرم واقعا هیچ آدمی انقدری ارزش نداره ک باعث ناراحتی خودت بشه . اگ واقعا تو فشار و اذیتی و رابطه رو پایان بده 

یاهم میتونی باهاش حرف بزنی بگی ک داری اذیت میشی یا عوض بشه یا رابطه تموم کنی باهاش 

معیار هات چیه برا ازدواج ؟  نمیدونم اما نمیتونم زندگی متاهلی رو حتی تصور کنم

من اصلا معیارام ظاهری نیستن 

دلم میخاد یه همسر خوب که اهل هیچی نباشه و کاری باشه 

خونه ماشین داشته باشه.  داشته باشم 

اما خب نیس  

بنظرم واقعا هیچ آدمی انقدری ارزش نداره ک باعث ناراحتی خودت بشه . اگ واقعا تو فشار و اذیتی و رابطه رو ...

دوسش دارم اونم همینطور از کاراش متوجه میشم ک میخادم 

اما کله شقه بی کله اس خیلی حساسه روم و...

امروز باهم بیرون بودیم بیرون شهر خب خیلی فاصله داشتیم با شهر بعد دیدم موبایلش زنگ خورد داداشش بود ج داد یهو دیدم سه متر پرید بالا عصبانی شده بود خون به مغزش نمیرسید یهو گفت من حالا میام و گوشی رو قطع کرد بعد بهم گفت پاشو اینارو جمع کن باید بریم هر چی بهش گفتم چیشده گفت فعلا هیچی نگو 

دوسش دارم اونم همینطور از کاراش متوجه میشم ک میخادم  اما کله شقه بی کله اس خیلی حساسه روم و... ...

عزیزممم♥️

بنظرم پارتنرت آدم درون‌گرایی زیاد مسائل زندگیشو بازگو نمیکنه . بنظرم‌باهاش حرف بزن ، نرم تر باهاش صحبت کن .خودت مسائل نسبتا شخصیتو پیشش بازگو کن بزار راه هم برای اون باز شه . یا اگر رابطتون خیلی جدیه بهش بگو ک من تو قراره زیر یه سقف باشیم شریک غم و شادی هم بشیم .دوست دارم ک همه چیو بهم‌بگیم 

عزیزممم♥️ بنظرم پارتنرت آدم درون‌گرایی زیاد مسائل زندگیشو بازگو نمیکنه . بنظرم‌باهاش حرف بزن ، نرم ...

ن ادامه داشت 

بعد سوار ماشین شدیم اگ بدونی این راهو چطور می رفت با سرعت ۱۳۰ تا از ماشینا سبقت می‌گرفت تو به جاده افتضاح خب 

دیدم زنگ زد به دونفر گفت دارم میرم جایی قمه دارین هم الان بیام بگیرم خب

درون گرا نیس تقریبا میگ چیزاشو  اما بعضی چیزاشم نمیگ

عزمزم دعوایی بنظرم نمیدونم باز 

قمه و چاقو و چماغ اینا 😐

بنظرم الان دوره ای ک هرجی اروم تر زندگی کنی صلاح تره 

ن اهل دعوا و کتک اینا باشی که پر دردسره 

ازش بطور نامحسوس بپرس ببین چ جوابی بهت میده و دلیل کارش چیبوده خب 

اینجوری خودت عذاب مکشی همش دلیل و اما اگر و جرا تو مغزت 

سوال کردن ازش بهترین گزینس