2777
2789
عنوان

دیابت

600 بازدید | 43 پست

کسانی که اطلاعات دارید کمکم کنید مادرم به خاطر قند ناشتا ۱۲۶ یه رژیم سخت گرفت و از ۷۵ کیلو شد ۸۴کیلو فقط به خاطر اینکه قند خونش نرمال شه نیاز به دارو نباشه ولی فقط ۱۰ تا کم شده شده ۱۱۶ البته قند غیر ناشتا از ۱۴۰ اومده ۱۱۳. چرا قند غیر ناشتاش نرمال شده ولی ناشتا نه؟؟خیلی ناراحتم مادرم ۴۶سالشه یعنی خوب میشه میگه میخوام ۷۰ کیلو بشم مادرم داره جلو چشام آب میشه دلشو ندارم کاش من جاش بودم بمیرم براش😭کیا با رژیم و تغذیه درمان شدن؟

خب عزیزم اصلا دیابت نداره هنوز... با رعایت اوکی میشه... رژیم سفت و سخت لازم نیست فقط قند رو تا حد امکان حذف کنه... و پیاده روی کنه... وعده غذایی هم خیلی پر و پیمون نخوره 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم چرا این قدر استرس داری، چیز خاصی نیست که منم قند ناشتام بالاس کلا کنترل قند ناشتا سخته، نگران ...

واقعا؟؟به خدا خیلی خوشحال شدم  همه کسمه راضی نیستم یه خار تو پاش بره

واقعا؟؟به خدا خیلی خوشحال شدم  همه کسمه راضی نیستم یه خار تو پاش بره

اصلا نگران نباش، مامان رژیم غذایی رو رعایت کنه پیاده روی کنه کنترل میشه اما برن دکتر و یک دارو ساده میگیرن مشکل رفع میشه استرس نداشته باشه

فقط فقط تحت نظر پزشک قند و دیابت باشه و به هیچ عنوان از عطاری چیزی نگیره چون سمه

یکی از فامیلای ما به خاطر مصرف گیاهان و داروی عطاری کبدش از بین رفت 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷 شاهزاده سس خرسی فرزند شاه چمدانی🤣

سماغ خوب بزار با اب بجوشه بخوره  یکی دیگه برگ‌ انبه هست انهم با با بجوشه بخوره قند رو میاره پا ...

اینا سمه واسه یه ادم دیابتی  کبد رو نابود میکنه

🇮🇷🇮🇷🇮🇷 شاهزاده سس خرسی فرزند شاه چمدانی🤣

از ۷۵ کیلو شده ۸۴ کیلو؟

چه رژیمی گرفتن؟

باید وزن کم کنن، پیاده روی کنن، برنج و نون در حد نرمال بخورن.

برن دکتر تغذیه رژیم مناسب میده

بعد هم زیادی داری بزرگش میکنی، ۴۶ سالشه و داره آب میشه و بمیرم الهی و ... نداره که

بچه ۳ ساله هم ممکنه دیابت بگیره، تازه اون که مجبوره انسولین بزنه

منم ممکنه یه روزی بگیرم

شما هم ممکنه بگیری

اتفاق دور از ذهن و عجیب و نادری نیست که...

یه سری موارد رو رعایت کنن و دارو بخورن، سالهای سال بدون مشکل زندگی میکنن

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️