2777
2789
عنوان

دیابت

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 43 پست
از ۷۵ کیلو شده ۸۴ کیلو؟ چه رژیمی گرفتن؟ باید وزن کنن، پیاده روی کنن، برنج و نون در حد نرمال بخورن. ...

همه این کارهارو کردن رژیم وزنه گرفتن دائم وزن میکنن برنج که کلا حذف کرده من خیلی وابستشم تو اطرافیان هم دیابت نداشتیم سخته برام 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه این کارهارو کردن رژیم وزنه گرفتن دائم وزن میکنن برنج که کلا حذف کرده من خیلی وابستشم تو اطرافیان ...

وزن کم کردن و تحرک خیلللی اثر داره

هر روز پیاده روی

احتمالا بخاطر وزن بالا و عادت غذایی اشتباه دیابت گرفته، ولی قابل کنترله، چون زیاد بالا نیست 

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

من خوردم مشکلی هم پیش نیومده

الان معلوم نمیشه چون مشکل کبدی وقتی خودشو نشون میده که کار از کار گذشته باشه و تقریبا نابود شده باشه

الا یکی از فامیلامون هم اینا رو مصرف میکرد قبل عید علایم نشون داد بردن دکتر و ازمایش اینا و فهمیدن که فقط ۴ درصد از کبد سالمه  که اینم جوابگوی بدن نیست و دکتر گفتع که با این کبد فقط تا دوسال عمر میتونه بکنه 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷 شاهزاده سس خرسی فرزند شاه چمدانی🤣

وزن کم کردن و تحرک خیلللی اثر داره هر روز پیاده روی احتمالا بخاطر وزن بالا و عادت غذایی اشتباه دیا ...

راست میگید شما شیره انگور شیره خرما متاسفانه خیلی مصرف داشتن خودم هم فکر میکنم از اینها باسه اضافه وزن هم که بله 

راست میگید شما شیره انگور شیره خرما متاسفانه خیلی مصرف داشتن خودم هم فکر میکنم از اینها باسه اضافه و ...

بعضیا با این تفکر که اینا طبیعی هست و قند نداره می‌خورن، غافل از اینکه روزانه مقدار زیادی قند وارد بدنشون میشه با این چیزا، علاوه بر غذای عادی...

البته ارث هم دلیل دیابت هست.

استرس

و ...

ولی تغذیه، تحرک کم و وزن بالا خیلی مهمه...

واقعا ترس نداره، اگه بتونن کنترل کنن

غذای چرب و شور رو به حداقل برسونین. نون به اندازه یه کف دست در هر وعده، برنج مقدار کم، میان وعده سالم و رژیمی حتما باید بخورن، زیاد گرسنه نمونن، شام برنج نخورن، بستنی و شکلات و ... به حداقل برسه، طالبی و هندونه و ... که الان هم فصلشه کمتر بخورن، آب به مقدار زیاد بخورن هرچقدر که میتونن. و هر روز عصر پیاده روی... و دارو هم فراموش نشه اصلا

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

الان معلوم نمیشه چون مشکل کبدی وقتی خودشو نشون میده که کار از کار گذشته باشه و تقریبا نابود شده باشه ...

چ آزمایشی باید واسه کبد بدی مشخص بشه؟

مادر من قند ناشتاش ۴۰۰ هست حاضرم نیست انسولین بزنه چکنم آزمایش و دکتر هم بیخیال شده😭

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
چ آزمایشی باید واسه کبد بدی مشخص بشه؟ مادر من قند ناشتاش ۴۰۰ هست حاضرم نیست انسولین بزنه چکنم آزمای ...

چرا انسولین نمیزنه خب قند میزنه همه چیشو لز بین میبره کلیه چشم قلب کبد   برین سراغ درمانش پشت گوش نندلزین

ازمایش رو هم دکتر نوشته بود نمیدونم چی بود اسمش

فقط اصلا از عطاری و سرخود چیزی نگیره مصرف کنه که سمه سم

چرا انسولین نمیزنه خب قند میزنه همه چیشو لز بین میبره کلیه چشم قلب کبد   برین سراغ درمانش پشت گ ...

اتفاقا کلی دارو گیاهی مصرف میکنه

ممنونم این هفته غدد نوبت میزنم واسش

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
والا نمیدونم چیکار کنم چه جوری پاک میشه احتمالا موقعه ثبت نام اشتباهی شماره وارد کردم شما میدونی چجو ...

خودت نمیتونی عوض کنی

قسمت تماس با ما درخواستت رو بگو

شاید خودشون درستش کنن

اتفاقا کلی دارو گیاهی مصرف میکنه ممنونم این هفته غدد نوبت میزنم واسش

دیگه نزار مصرف کنه دکتر گفته داروهای گیاهی باعث شده که کبدش از بین بره