2777
2789

توروخدا خواهش میکنم برام دعا کنید ابروم حفظ بشه شوهرم بیاد دنبالم تا ۴تیر همه چی به خیر خوشی تموم بشه دخترمو ازجدا نکنن خواهش میکنم خیلی برام دعا کنید از خدابخواین دستموبگیره اسی شرمنده تو تاپیکت گفتم بخدا مجبورم دیگه کاری از دستم نمیاد شاید یه آمین گفتن شما ها خدابرای من مجعزه کرده نفستون حق برای من مادر دعا کنید دخترمو ازم جدانکنن بخاطر دخترمم شده خدادستمو بگیره

توروخدا برام دعا کنید آبروم حفظ بشه شوهرم بیاد دنبالم برم سر زندگیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدا خواهش میکنم برام دعا کنید ابروم حفظ بشه شوهرم بیاد دنبالم تا ۴تیر همه چی به خیر خوشی ...

شرمنده چیه عزیزم برای همین تاپیک زدم ان شا الله حل بشه

میان استخوان های خرد شده ایم ...اما امید تقلا میکند برای روییدن...

سلام صد صلوات به نیت شما هدیه می کنم به امام زمان (عج) انشاالله ایشان برای شما دعا کنند

منم التماس دعا دارم از شما

امیدوارم که به حاجت هاتون برسید و خدا دلتون رو شاد کنه

‌ 

سلام صد صلوات به نیت شما هدیه می کنم به امام زمان (عج) انشاالله ایشان برای شما دعا کنند  منم ا ...

سلام چ قلب بزرگی دارین ممنونم از شما خدا خیر فراوان بده بهتون

منم به نیتتون میفرستم

میان استخوان های خرد شده ایم ...اما امید تقلا میکند برای روییدن...
سلام چ قلب بزرگی دارین ممنونم از شما خدا خیر فراوان بده بهتون منم به نیتتون میفرستم

سپاسگزارم 🙏🌷

همیشـــــــــــــہ_غـــــــــــــــــرق_خوشــــــــبختــے_باشــــــــــــــین💠❣️🎌💠🎌💠❣️🎌💠🎌💠❣️

‌