2777
2789

خانوما من میخواستم یه تیکه طلامو ببرم عوض کنم که سر عقد برادرم به خودش سکه پارسیان بدم به خانومش یه انگشتر یا دستبند اینا بدم. الان شوهرم میگه چرا ببری عوض کنی از طلاهای خودت بده اینطوری ضرر نمیکنی. یعنی طلای جدید بخوای بخری اجرتم میگیره وزن طلا کمتره. اینم بگم من سر کار میرفتم طلا زیاد خریدم استفاده نکردم از اکثرشون... میگه نیاز نیست به برادرت کادو بدی... چکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راست میگه فقط بده به زنداداشت... یه دونه بسه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

خواهر شوهر من کادو سر عقد ۲۰هزار تومن داد سال ۹۶

همون طلای خودت بدی بهتره 

هرچـــہ آید بہ سَرم باز بہ گویم گُذَرَد ◊ وای از این عُمــــر ♚ڪـــہ بامیگُذَرَد میگُذَرَد😏😏

اگه طلای خودتو استفاده نکردی خیلی هم عالیه بدی عروستون. به برادرت هم کادو بده اگه دلت میخواد. یه چیز سبک تر در حد سکه پارسیان یا کارت هدیه

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !