rahiia مدیر استارتر عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 4571 عنوان چکار میکنید شوهرتون حرفتونو همیشه گوش میده 88 بازدید | 3 پست بیاید بگید ماهم بلد بشیم من ی شوهری دارم کلا اذیتم خیلی میکنه انگار از هرچی بدونه بدم بیاد اونو بیشتر میگه یا بیشتر میخواد حرص منو دربیاره بعد جالبه از لحاظ خودش وقتی هم ناراحت بشم میگه جنبه نداشتی خیلی بی شخصیته 1402/03/05 | 19:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohijooon1300 عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5629 شوهر منم کپی شوهر تو ولی ی ویژگی داره اگه ی چیزی خیلی پیله شی چند بار بگی قبول میکنه بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
jadidam عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 7286 اتو به هیچ عنوان دستش نده, وقتیایم که اذیتت کرد بخند بگو حال کردم با کارت هار هار هار 😑, چند بار ببینه بی تفاوتی تیرش به سنگمیخوره
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 18153 راستش از اول درست انتخاب کردم . حرفامم قبلش بهش گفتم . از طلاق و جدایی هم نمیترسم . اعتماد به نفس و عزت نفسم بالاس یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan