2777
2789
عنوان

با جاری هاتون رفت امد دارید

243 بازدید | 15 پست

من از پارسال شهریور دیگه خونه شون نرفتیم اوناهم نیمدن کلا تلفنی بود بعد از اون الآنم سه ماه میشه رابطه نداریم یعنی دیگه زنگ هم نمیزنه ی مدت دیدم خیلی روی مخم می‌ره یا میخواد داشته هاشو بکوبه تو سرم یا هروقت باهاشون  رفت امد داشتیم با شوهرم دعوام میشد طوری ک شوهرم حرفای بدی بهم میزد وقتی دیدم اینجوری داره باهام. رفتار می‌کنه دیگه قصدی ندارم باهاشون رفت امد یا زنگی بزنم اعصابم آروم تره 

فقط خونه مادرشوهر میبینمشون و عید نوروز

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره داریم .با یکی شون دارم کات می کنم 😆😆😆😆

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

زنگ اصلا مگر اینک عیدی باشه کاری داشته باشیم خونشونم دعوت کنن میرم جاری بزرگم ولی بی دعوت هم گاهی میرم سرمیزنم خیلی دخترخوبیه بقیه هم خوبن این منتها مسیرش ب مادرشوهرم نزدیکه اونجا میرم یکسر پیس اینم میرم خیلی هوامو داشته قبلا

منم سالی بک بار می‌بینیم همو

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  

فقط اخر هفته خونه مادرشوهرم میبینمشون ....

یا دعوت کنن .وگرنه دوست ندارم زیاد صمیمی باشیم 

در حد سلام و علیک کافیه برای من 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

کلا با طایفه شوهر هیچ رفت و آمدی ندارم

از اول ازدواجم ریزه ریزه کم کردم اول رفت امد با فامیلاش قط کردم

بعد با خاهر برادرش

الانم با پدرمادرش

قصدم این نبود از اول ولی رفته رفته دیدم معاشرت با اینا برای زندگی حودم بده قط کردم

الان خودش تنها میره خونه پدرمادرش

من ولی با هیچکدوم

راحت و بی دردسر بی حاشیه 

من برای عقدشون رفتم فک کن ما از جنوب رفتیم تهران برا یه شب مزخرفات اینا بعدش شوهرم برگشت من موندم تا یه هفته پیش مادرشوهرم باورت میشه انگشترش گم شد همشون انداختن گردن من مادرشوهرم اومد گفت شاش بند میکنیم فلان میکنیم برادرشوهرم باهام الکی الکی قهر کرد جاریمم حتی دیگه واسه خدافظی هم نیومد چون داشتن میرفتن کیش ینی منو پشیمون کردن از رفتنم حالا تصمیم گرفتم چ مرده چه زنده چ عروسی چه عزا دیگه نرم اصلا سمت اینا