2777
2789

از زندگیم از شوهرم از همه چی خستم با شوهرم خیلی سردم بگم ک خیلی وقتا باهم خیلی دعوا داشتیم ولی روی ایشون هیچ اثری نمونده ولی من خیلی داغونم خیلی همش گریه میکنم به بچم همش میپرم حوصله غذا خوردن درست کردن اصلا ندارم دلم ک اصلا نمیخواد رابطه جنسی داشته باشم اصلا به کل سرد شدم از همه چی 

شما بودید جای من چکار می‌کردید بلند شدم برام سخته بخوام وانمود کنم قوی هستم هنوز 

شاید الان خیلیا قضاوتت کنن

ولی من درکت میکنم یه هفتس اینجوری شدم

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به این فکر کن مواات سفید بشن شوهرت نگاهتم نمیکنه پس تاره بمون اینک هی بگو تا بیخیال بشیسر تمیزی لگک لیاد ببینه کثیفه میره سراغ یکی دیگه چندتا تلنگر بزن به خودت

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

همه آنچه میدونی درسته به خودت تلقین کن که میخوای وباید براشون ازجات بلندبشی سعی کن هیچ کاری رو به بعدا نیندازی وبه موقعش انجام بدی

ذهنت حسابی مشغوله افکار منفیه تا میتوانی ذهنتو کنترل کن وفکرتو بده به زندگیت وفکرای پرت وپلا رو دوربریز

بیخیال دنیا شدم فقط بخودم میرسم

حالمو خوب کرده این بی خیالی 

ویتامین دی هم بخور شبا روزی ی دونه دی ۱۰۰۰

خیلی تو روحیه اثر مثبت داره

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

وقتایی که افسرده هستم انقدر گریه میکنم ا حالم خوب بشه

واقعا گریه حالمو بهتر میکنه

اما وقتی خیلی افسرده باشمکلا هیچ کاری نمیکنم یه جا میشینم

اما همیشه سعی در بهتر شدن حالم دارم

شما چرا افسرده هستی گلم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

من هروقت از دست هرکسی ناراحت میشم میرم بیرون واسه خودم خرید میکنم...میرم تنهایی کافه و رستوران و بیشتر از همیشه به خودم میرسم و برای خودم هزینه میکنم چون دیگران باعث میشن بفهمم که هیچکس توی زندگیم نباید مهمتر از خودم باشه....

به خودت برس...به هیکلت ..پوستت...ارامشت...نذار اون بچه ی طفل معصوم فکر کنه مقصر همه ی مشکلات زندگی مشترک و دعواها تویی....

قاشق نشسته