2777
2789
عنوان

ده روز تا موعد

86 بازدید | 15 پست

این ماه دوتا فولی ۱۸ و ۱۹ داشتم آمپول آزاد سازی هم زدم ولی هیچ فرقی با ماه های قبل ندارم معذرت میخوام ترشح مثل آب کمی سفید رنگ دارم ماهه پیشم داشتم نمیدونم دلیلش چیه

ولی علائم ندارم الان فهمیدم خانوم دوسته شوهرم بارداره بخدا خیلی خوشحال شدم ولی واسه خودم یهو تو دلم خالی شد☹️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسته شدم انقدتوسایت گفتم علایم بارداری نهایت بعد۶هفته بروز میکنه شماهنوزده روزمونده تاموعدت ناراحتی این ناراحتی واسترس خودش ازبارداری جلوگیری میکنه اون براتوفیلماس که خانومه همون شب اول باردارمیشه یابعدحالت تهوع میفهمه که بارداره درصورتی که اینطورنیست

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

درکت میکنم انشالله همینجا مینویسی که بارداری فولت چند بود؟

عزیزم سه ماه پیش آخرین بار روز ۷ قاعدگیم ۱۶ بود. اما دکتدم گفت نرو هی سونو . رفتم آزمایش ذخیره تخمدان که ۲.۶۵ بود گفت خوبه. آزمایشای دیگمم گفت خوبه و تنبلی نداری. چون هر ماه منظم پریود میشم. شوهرمم مورفولوژی ۴ بود گفت خوبه فقط شبی نصف کلومیفن میخوره. دیگه دکتر گفت برو طبیعی اقدام کن تا سه ماه دیگه اگه باردار نشدی فقط میمونه عکس رنگی. ۳۶ سالمم هست و اقدام اولی

خدیا... آن دِه که آن بِه...🙏