2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی و مومن متاهل بیاین

337 بازدید | 36 پست

خانواده همسرتون نماز خونن عقایدون چطوره؟ 

راحتین باهاشون؟من از ارتباط و صمیمیت با افراد بی نماز خوشم نمیاد .ذشما چی کار میکنین. لطفا اونایی که میخان بگن اونا دلشون پاکه و ال وبل نیان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب رابطتو محدود کن اگر مادرشوهرت پدرشوهرت هستن فقط در حد سر زدن برو هفته ای یبار بعدم یه چیزیو بهونه ...

بعدم عزیزم شما ک مقید هستی باید با کسی  و خانواده ای وصلت میکردی ک مقید باشن ک ن تو اذیت بشی ن اونا

باید بدونی که اصل دین اضافه کردن خوبی به این دنیاست

تو با این دیدگاه اصل مسلمونی رو میبری زیر سوال

اتفاقا باید انقدری مهربون با احترام و موفق

باشی که مشتاق شن که شبیه تو باشن

دنیا پر از رنج است، با این حال درختان گیلاس شکوفه می‌دهند🌸

چرا اول ازدواج میکنین بعد به فکر میفتین😐

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

والاخانواده اش ازصبح نمازمیخونن تاشب اونم بزرگ وکوچیک ولی ازمرگ دیگران خوشحال فخرفروشی مسخره میکنن راز۵۰سال پیش مردمومیندازن رودوروآدم ساده رودست میندازن خسیس .......دیگه قصاوت باخودته 

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏

این اعتقاداتو ندارم

نمیشه گفت فقط دل پاک مهمه ولی نمازو عبادت چیزیه ک بین بنده و خداست همون خدا گفته صله رحم واجبه ب خصوص خانواده همسرت خود پیامبر با مردم ادیان دیگ‌با تفکرات دیگ‌رفت و امد داشت !نماز و عبادت ربطی ب خوب و بدبودنه ادما نداره 

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!