2777
2789

دیروز با شوهر بددهن و‌عصبیم دعوام شد و حسابی به خانوادم فحش های بد و‌ ناموسی داد، اما من بخاطر برخی مسائلی که درگیرشم فقط گفتم لال شو آشغال. ضمنا برام یه میلیون واسه تولدم کارت به کارت کرد و شب یجورایی آشتی کرد اما من هنوز ته دلم نبخشیدمش 

حالا خانوادم همون شب زنگ زدند که با اونا بریم باغ توت و تولدمو جشن بگیریم ، نمی‌دونم با این آدم برم یا بمونم خونه؟؟

یکم نشون بده ناراحتی ولی برو 

من دختریم که احترام همه رو دارم ولی از دریا یاد گرفتم هرکس از حدش گذشت غرقش کنم 🌊🤞🏻. م‍‌ه‍‌م‌ن‍‌‌ی‍‌‌س‍‌‌ت که ن‍‌‌ی‍‌س‍‌‌ت‍‌‌ی م‍‌‌ه‍‌م‌ای‍‌‌نه دی‍‌گه م‍‌ه‍‌م‌ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍‌ی!🙂🖤 ‌⊱⋅—————⋅ 𔘓 ⋅—————⋅⊰ ️ ن‍‌گ‍‌اه ن‍‌ک‍‌ن #س‍‍‌اک‍‌ت‍‌م ده‍‌ن‍‌م ب‍‌از ش‍‌ه چ‍‌ی‍‌زای‍‌ی ب‍‌ارت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ک‍‌ه م‍‌ع‍‌ن‍‌ی‍‌ش‍‌و ت‍‌و #گ‍‌وگ‍‌ل س‍‌رچ ک‍‌ن‍‌ی :) من یه آبانیم از جنس پاییز و عقرب  🦂 با من که خوب باشی دنیا و به پات میریزم اما اگه بد تا کنی عقرب درونم تا همیشه نیشت میزنه 🦂🤙🏼وقتی بهت نیاز داشتم کجا بودی هان؟که الان اومدی 💔💔💔

برووووو اما قبل رفتن بهش بگو داری میایی ولی خیلی جالبه بدونم چطور روت میشه تو روی خونوادم نگا کنی😮‍💨

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم میرفتم بدون شوهرم.اگه کسی به خانوادم فوش بده جرش میدم

از وقتی به اصرار مادر و‌مادرشوهرم باردار شدم ، صبرم خیلی زیاد شده قبلا دو برابرش فحشش میدادم 

برووووو اما قبل رفتن بهش بگو داری میایی ولی خیلی جالبه بدونم چطور روت میشه تو روی خونوادم نگا کنی😮‍ ...

میگه عصبانیم می‌کنی من فلان فلان شده هم حرف دهنمو نمیفهمم، مثل مادرش پر رو هست

از وقتی به اصرار مادر و‌مادرشوهرم باردار شدم ، صبرم خیلی زیاد شده قبلا دو برابرش فحشش میدادم 

من فوش نمیدم چون اصلا به دهنم نمیاد اما باهاش زندگی نمیکردم اون بچه چه گناهی کرده آخه

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
من فوش نمیدم چون اصلا به دهنم نمیاد اما باهاش زندگی نمیکردم اون بچه چه گناهی کرده آخه

راستش پدر من هم اخلاق خوبی نداشت قبلنا، چند سالی میشه درست شده الآنم مریض هستش و تازه داره خوب میشه، نمیخام از چاه در بیام بیفتم تو چاه، همسرم کار خوبی داره، نمی‌دونم جدا بشم باید چیکار کنم اونم تو این وضع خراب مملکت