2777
2789
عنوان

چجوری سنگ دل شم؟؟؟

141 بازدید | 17 پست

بچها من خیلی اسیب دیدم ازبس دلم سوخت برا شوهرمو خانوادشو...... 

ببینین بهم نگید چی شدهو چرا و.... 

فقط بهم بگید تودادگاه طلاق اگ شوهرم گریه کردو حرفای عاشقونه زد ک بهم فرصت بده و بخاطر خدا و... التماس کرد چجووووووووری دلسنگ شم میترسم دلم بسوزه توروووخدا بم بگید من ایقدر براش دلسوزی کردم خودم دارم مریضی اعصاب روان میگیرمو بارها خواستم خودکشی کنم فقط بگید چجوری دلم براش نسوزه بگید

راحل بدید توحاشیه نرید فقط بگید چیکارکنم دلم براکسی نسوزه 

بیخیال شم

کی فکرشو می‌کرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙄❤

اخه عزیزم باید دید اهمیت موضوع چقدره ، اگه جوری هست که قراره بعدا به خودت بگی کاش فرصت میدادم از طلاق پشیمونم و قبل بهتر از الانه و هول شدم ، بیشتر فکر کن

اگه هیچ راه برگشتی نذاشته بدی ها رو بیار جلو چشمت تا جلوتو بگیره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اخه عزیزم باید دید اهمیت موضوع چقدره ، اگه جوری هست که قراره بعدا به خودت بگی کاش فرصت میدادم از طلا ...

اجی کشتنم بخدا ایقدددددر باشون ساختم هیچکاری نمیکنه بخاطر من نمیره سرکار میگ نمیرم نمیتونم کارنمیکنم و و و بخاطر من ی هزارتومنم درنمیاره فقط هی الکی میگی ی فرصت دیگ بده دلم فقط فقط براش میسوزه دیگ عاشقشم نیستم فقط حس ترحم دارم بش

عزیزم ب خودت فک کن اول دلت واسه خودت بسوزه اون موقع میبینی اصلا ارزش دل سوزی ندارن

ون خانوادشم نمیخانش دلم بیشتربراش میسوزه میگ خانوادم نمیخانم توعم بزاری بری خودمو میکشم هی ازخودکشی میگ هی دلم میسوزه اما اصلاااادوسش ندارم تف 

ون خانوادشم نمیخانش دلم بیشتربراش میسوزه میگ خانوادم نمیخانم توعم بزاری بری خودمو میکشم هی ازخودکشی ...

کسی بخواد خودکشی کنه همه جا جار نمیزنه بگه میخواد ک تورو تحت تاثیر قرار بده مشخصه دیگه رگ خوابت اومده دستش 

چن ساله ازدواج کردید؟

کسی بخواد خودکشی کنه همه جا جار نمیزنه بگه میخواد ک تورو تحت تاثیر قرار بده مشخصه دیگه رگ خوابت اومد ...

پنج ساله

من22 سالمه اون28

بنظرم چاکرا قلبت از مغزت باز تر شده

سعی کن دیدت رو به همه ی مسائل روزمره منطقی کنی

آهنگ ها و فیلمهای احساسی اصلا یه مدت نبین

با آدمهای جدی معاشرت کن

تا درست بشه

بعد هم این بدون دلسوزی بیخودی واسه دیگران خیلی انرژی منفی جذب میکنه به خودت

اگه کمکی از دستت بر میاد که براشون انجام بده

اما اینکه هی بشینی فکر خیال بکنی و دلسوزی الکی کنی

باعث میشه هر چی اون شخص حالش بده به همون اندازه حال تو هم بد بشه

دنیا پر از رنج است، با این حال درختان گیلاس شکوفه می‌دهند🌸
بنظرم چاکرا قلبت از مغزت باز تر شده سعی کن دیدت رو به همه ی مسائل روزمره منطقی کنی آهنگ ها و فیلمه ...

اسکرین گرفتم از حرفت ک هرروز بخونمش

برات دعا کردم ❤️

قبونت♡بعضیا هی منو میترسونن ک طلاق بگیری همش مردا دنبالتن و...  هوووف چرا بعضیا انقد تو دل ادم رو خالی میکنن

قبونت♡بعضیا هی منو میترسونن ک طلاق بگیری همش مردا دنبالتن و...  هوووف چرا بعضیا انقد تو دل ادم ...

چی بگم...

نمیدونم اوضاع زندگیت چطوره

ولی طلاق داستانهااا داره 

من خودم بچه ی طلاقم

توام خیلی کوچولویی واسه این دردها 

اگه میتونی

برو مشاوره خیلییییی نیاز داری

دنیا پر از رنج است، با این حال درختان گیلاس شکوفه می‌دهند🌸
چی بگم... نمیدونم اوضاع زندگیت چطوره ولی طلاق داستانهااا داره  من خودم بچه ی طلاقم توام خیل ...

خب شوهرم هیچ جوره درست نمیشه هییییچ جوره مریضه و تااخر عمرم مریض میمونه بد ی اعترافی کنم؟؟؟ ب عمم ک درد دلمو همچیز زندگیمو دیروز گفتم دیگ حس میکنم نمیییییشه طلاق نگیرم چون دیگ انگار فامیل فهمیدن شوهرم مریضی روحی داره زایه میشم جلوهمشون 

مریضیش چیه؟

افسردگی شدید دکتر گفت توانایی کارکردن نداره 

یچی بگم؟؟ ظاهرشم اصلا خوب نیست ازنظر قیافه دوستام هیچی ب روم نمیوردن الان ک گفتم میخام جداشم بهم میگن قبافش مث عقب موندهاست هوووف بخدا یطوریه شوهرم اصلا انگار تعادل بدنی نداره راه رفتنشم یجوریه از اینا ک دستاشونو میچسبونن ب خودشون تکون نمیدن راه میرن