2777
2789
عنوان

بچه ها کمک جواب دوستم چی بدم

192 بازدید | 15 پست

بچه ها فردا من امتحان خیلی سختی دارم هیچی هم نخوندم الان دارم میخونم خیلی مونده بعد یه دوستی دارم همشری من نیس الان پیام داده کجایی گفتم خونه هستم و توضیح دادم امتحان دارم و خلاصه داشتم چس ناله می کردم براش بعد نگو میخان بیان شهر مون ‌.الان چی بگم بهش ؟نه میشه بگم بیاین خونه مون نه نمیشه بگم ‌ بخدا امتحان فردا نخونم افتادم این ترم بدبخت شدم رفته درس خیلی تخصصی هم هست تازه استادش هم بدجور با من لجه بدجور ک میگم یعنی واقعا بدجور . موندم چی بگم شهر ماهم اقوامی چیزی ندارن ک ‌ . 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو مهمون داریم    

حآجی امتحان دارم بعدم صب مادر شوهرم اومد اینجا باز شرو کنه تعریف کردن منم سریع کتابم جلوم گذاشتم ک بره چون واقع امتحان فردا مهمه برام حالا بگم مهمون داریم نمیفعمه 

تو که با ی روز درس خوندن خودتو بکشی هم قبول نمیشی درس تخصصی با ی روز حل نمیشه پس بیخیال درس شو 

وای مگ میشه بیخیال بشم تو طول نرم خوندم درسو  بعدم . آدم شب امتحانی ندیدی 🥲🥲البته منم پیام دادم ک..ن لق امتحان پاشو بیا خونمون 

بگو مهمون داریم برای امتحانم تاکید گن...اصلا چ معنی میده دوست بیاد خونه آدم بمونه 

چم بخدا ۱۰ ساله دوستیم همین امروز میخاد پاشه بباد بعد ۱۰ سال 

بگو تو که به من نزدیکی تعارف باهات ندارم فردا بعد امتحانم در خدمتیم ... الان شرایطشو ندارم و می‌دون ...

میدونه بنظرم نمیخاد بیاد فکر میکنه من از مهمون داری میترسم داره امتحانم می کنه خیلی بهم برخورده

وای مگ میشه بیخیال بشم تو طول نرم خوندم درسو  بعدم . آدم شب امتحانی ندیدی 🥲🥲البته منم پیام دا ...

همه میدونن الان فصل امتحاناته. شما هم که بهش گفتی فردا امتحان داری.پس درس ت و بخون و اصلا به مهمونی دادن و ناراحت شدن کسی فکر نکن