2777
2789
عنوان

مهمونی جاریم و بیاید تعریف کنم

1411 بازدید | 46 پست

اقا جونم براتون بگه.. 

که این جاریم ماه پیش زایمان کرد. 

رفت خونه مادرش 3 هفته 

بعد اینا رسم ولیمه دادن برا بچه گفت نداریم 

ما ام همون هفته اول رفتیم دیدن بچه اش و هدیه شو دادیم.. تا اینکه مادر شوهرم گفت

جاریم گفته بیاید مهمونی خونمون

6 سال بود مهمونی نداده بود.. من هی از شوهرم پرسیدم.. راسته؟؟ هی اونم گفت آره دیگه 

منم خودم 2 هفته دیگه زایمانمه 

با این شکم هی گفتم نمیام سختمه.. 

مادرشوهرم زنگ زد اصرااااار که بیاید

.. 

.. ما ام رفتیم.. دیدیم خونه مادر شوهر باید بریم

مادرشوهرم چند مدل غذا و برنج و دوغ و چند تا سالاد آماده کرده.. جاریم فقط چند سیخ کباب و گوجه گذاشتن وسط که اونم سررررد غروب گرفته بودن.. 

همه ظرفارو هم خواهر شوهرام شستن 

به خود همین سوی چراغ 

جاریم از اول تا آخر یه لبخند ام نداشت 

عین برج زهر مار

طوری که واقعا آدم ازش می‌ترسید 

لحظه اخر ساعت 11 و نیم ام مادرشوهرم گفت بریم خونه جاریم.. 

که رفتیم اونم چای و میوه آورد. 

ما خودمون شیرینی خريديم بردیم

از اشپز خونه از اول تا اخر بیرون نیومد

یعنی هم براش هدیه بردن.. هم طلب کار شدید 

والا خوش به حالش با این مهمونی دادنش

خودش که....... 😤😒😏👎🏻👎🏻👎🏻

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چ‌جاری. حالا. شوهرش باهاش خوبه ؟؟

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

خب با نوزاد سخته.لابد انقد بعش گفتن مجبوری مهمونی گرفته

دیگ شرایطشو درک کن بیخیال 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

کار خوبی نکرده ک کسی بگ خوشبحالش

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

چه گاوه

بخدا من خودم هنگ بودم.. گفتم چرا حداقل مردم داذی نمیکنه یه لبخند زورکی یعنی نمیتونست؟ براش کیک ام برده بودن برادر شوهرم 

وای چ‌جاری. حالا. شوهرش باهاش خوبه ؟؟

شوهرش موووووش.. 

خودش لال

شوهرش از همه تشکر میکرد

شوهرش موووووش..  خودش لال شوهرش از همه تشکر میکرد

خوبه

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

احتمال زیاد مهمونی رو مادرشوهرت‌به خواست خودش گرفته واسه همین تو قیافه بوده جاریت

کل کارا وبقیه کردن... شستن پختن.. جمع کردن.. خونه خودش فقط چایی بود.. میوه اورد.. کسی نخورد