2777
2789

پریود بودم الان روز دوم پاکیمه 

9 اردیبهشت تصادف کردیم یه کامیون از پشت زد به ماشین ما داخل شهر من چون کابین عقب نشسته بودم کمرم از همون روزی هست که درد میکنه اینقدر از نمیتونم  دراز بکشم باید دمر بخوابم. به زور مسکن دردشو آروم میکنم. 

اینجا ما پزشک جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات نیست چیکارکنم؟؟ 

تا مرکز استان 4-5ساعت فاصله داریم. 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

با کامیون تصادف کردید  عقب هم نشستی از همون روز کمر درد داری الان اینجا دنبال دکتری 

چرا نگفتی همون لحظه زنگ بزنن آمبولانس بیاد یا خودت بری بیمازستان

آدم اینجا سردرد میگیره از کارای عجیب کاربرا

زهد ریایی،جهل مقدس...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها چیزی که به ذهنم می رسه نسخه ایه که دو شب پیش رو خودم پیاده کردم

من دکتر نیستم و نمی شه به حرفم اعتماد کرد 

و البته من مثل شما تصادف نکردم

اما بیشتر اوقات کمر درد دارم 

پریودی دردناک دارم و مشکل هورمونی و پلی کیستیک دارم

چند روز بود که بدنم عین سنگ ثفت بود اول فکر کردم فشار خونم بالاست یا چربی 

بعد فهمیدم چون دیر پریود شدم این طور شد 

البته قبل از این که بفهمم شل کننده ی عضلات خوردم 

بازم می گم من دکتر نیستم نکنه خدایی نکرده بخوری بد شه حالت

بعد یه کاریم که خیلی جواب می ده گرماست

حالا یا کیسه ی اب گرم رو نقطه ای که درد می کنه یا اگه نداری موزاییک رو بخاری گرم کن با پارچه بپیچ بذار زیر کمرت

یا نمک رو بریز تو کیسه پارچه ای بزار رو بخاری

کدوم شهری؟ فقط سراغ دکتر و دوا نری که بیچارت میکنن

یکی از شهرهای دورافتاده 

سیستان و بلوچستان 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
تنها چیزی که به ذهنم می رسه نسخه ایه که دو شب پیش رو خودم پیاده کردم من دکتر نیستم و نمی شه به حرفم ...

نه من پریودیم یه روز عقب افتاده بودم و بعد پنج روز هم پاک شدم الان پاکم مال پریودی نیست من موقع پریودیم معده درد شدید میگیرم 

حیف.. مشهد بودی درمانتو میدونستم پدر و مادر خودم هر دو دیسک کمر شدید داشتن، یه شکسته بند و رگ گیر ا ...

اینجا هم هست مال بیرجند یا مشهد نمیدونم چندتا شعبه داره 

کی شعبه داره؟ این که من میگم یه آقاست

عین طبیب وواینا اینجا هست 

آهان نمیدونم